Datuve :: Paradigm Shift piedāvā divus jaunus e-grāmatu lasītājus ar krāsainiem displejiem

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 103

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 103

Datuve.lv video
Top.LV

Paradigm Shift piedāvā divus jaunus e-grāmatu lasītājus ar krāsainiem displejiem

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2010.01.05 13:10  

Lielākā daļa pašlaik pieejamo e-grāmatu lasītāju ir aprīkoti ar melnbaltu displeju tādēļ, lai pagarinātu akumulatora darbības laiku. Pagaidām neviens uzņēmums tirgū nepiedāvā e-grāmatu lasīšanas ierīces ar krāsainiem e-tintes displejiem, jo tos ražot vēl ir pārāk dārgi. Tieši tādēļ Paradigm Shift paziņojuši par diviem e-grāmatu lasītājiem ar krāsainiem LCD displejiem, kas oficiāli tiks prezentēti CES 2010 pasākumā Lasvegasā.

Krāsainie LCD displeji noteikti atstās iespaidu uz ierīču akumulatoru darbības laiku, taču ne visiem ir nepieciešams e-grāmatu lasītājs, kurā var lasīt savas iemīļotākās grāmatas 24 stundas no vietas.

Pirmais Paradigm Shift piedāvātais e-grāmatu lasītājs ir EER-051 ar 5 collu displeju, tas atbalsta ANSI, TXT, DOC, PDF, HTML, EPUB un citus failu formātus. Tajā varēsiet ne tikai lasīt grāmatas, bet arī klausīties mūziku un apskatīt attēlus. Ierīcei ir 1GB atmiņa, taču to var papildināt ar SD atmiņas kartēm. EER-051 cena ir 150 ASV dolāri.


Otrais jaunums ir EER-071WF, kuram ir 7 collu displejs, WiFi un Windows CE. Tam esot arī ilgāks akumulatora darbības laiks, nekā EER-051. Papildus jau minētajiem failu veidiem, šis lasītājs atbalsta arī Excel un Word dokumentus, kā arī Flash video. E-grāmatu lasītājam ir 2GB atmiņa un T-Flash slots, tā cena – 200 ASV dolāri.


ASV šo e-grāmatu lasītāju tirdzniecībā tiks uzsākta februāra beigās, izplatītāji Eiropā vēl tiek meklēti.

HotHardware

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Oooo! @ 2010.01.05 18:20

OMFG...!! windowz!!

aaaAAAAA!!!...!

#2 Despots @ 2010.01.05 20:52

tas tak ir e-book lasītājs.. priekš kam tam vajadzīga OS???? psc vnk... šoreiz tā lieta tiešām nevietā un uz tik maza ekrāna acis pārmocīsiet, kamēr spēsiet kaut ko salasīt. Tad jau labāk pagaidīt kamēr dārgie paliks lētāki...
un priekš kam vispār vajadzīgs krāsains ekrāns?? WTF.. komiksus lasīsiet vai? novelēs bilžu maz un nopietnai literatūrai atlicināsiet laiku arī uz normāla ekrāna apskatīt...

#3 hellfsh @ 2010.01.06 09:02

Ļoti labi! Dodiet divus! Beidzot ir normāls formāts portatīvajam datoram. Tikai kam tas Windows CE vajadzīgs, nesaprotu.