Datuve :: Kā uzlabot televizora skaņu?

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 63

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 63

Datuve.lv video
Top.LV

Kā uzlabot televizora skaņu?

Ievietoja: OskarsM @ 2016.04.09 12:00  

skaņa

Tehnoloģijas nepārtraukti attīstās, tai skaitā arī televizora attēla kvalitāte - tāpat arī skaņa ir krietni progresējusi. Nav vajadzības koncentrēties tikai uz mājas kinoteātra sistēmas attēla kvalitāti, atstājot skaņu novārtā. Ar dažiem vienkāršiem uzlabojumiem ir iespējams stipri vien uzlabot sava televizora skaņu, panākot teju vai kinematogrāfisku cienīgu audio. Izlasiet padomus tālāk un uzziniet, kā uzlabot sava televizora skaņu.

Skaļruņa novietojums

Veicot zināmas noteikt skaļruņu pielāgošanu, ir iespējams krietni vien uzlabot skaņas kvalitāti, kas nāk no audio sistēmas. Nebīstieties no kabeļa kaudzes, kas atrodas aiz aparatūrām - tās var vienkārši paslēpt. Izmantojiet aizmugures skaļruņa sistēmu, un novietojiet tās istabas aizmugurē, ne velti nosaukums jau norāda uz to, kam tie paredzēti. Galarezultāts var pārsteigt!

Soundbar skaļruņi

skaņa

Daudzi plakanā televizora lietotāji ir novērojuši, ka lieliskā televizora attēla kvalitāte nav salīdzināma ar tā audio izvades kvalitāti. Tādējādi soundbar skaļruņi ir patīkams papildinājums televizoriem. Viens pēc skata pavisam plāns un horizontāls skaļrunis var paveikt pat Surround Sound skaņas sistēmas cienīgu darbu. Ir pieejami gan bezvadu, gan ar vadu savienojamas soundbar tehnoloģijas. Tās spēj novērst skaņas traucējumus un citus trokšņus, tādējādi nodrošinot pat mūzikas centra cienīgu un lielisku skaņas kvalitāti - vienlaikus pircējs ietaupīs naudu par dārgajiem mūzikas centriem.

Telpiskā skaņas sistēma

skaņa

Nopietniem audio cienītājiem, kuri vēlas baudīt teicamu skaņas kvalitāti, ir ieteicams izmantot telpisku skaņas sistēmu. Izmantojot šādu skaņas sistēmu, sakņu ir iespējams dažādot un pielāgot pēc savām vajadzībām - ar zemfrekvences skaļruni un skaņas pastiprinātāja (subwoofer) palīdzību. Ja Jums gadījumā ir liela istaba un vēlaties kārtīgu skaņu, izveidojiet paši savu mājas kinoteātra sistēmu.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Haiduk @ 2016.04.10 22:36

Šito vari pensionāriem stāstīt.

#2 dzeks @ 2016.09.07 16:24

nja 3 dimensijas palikt lai apmaldītos istabā, nakas cits ka left un right nav vajadzīgs. Datorā 24 bit skaņa var jau pierast pie studijas kvalitātes domāju ka galda skaņruņi ir pietiekami visas 3 dimensijas aizrakt tad nav prieks manis.