Datuve :: Xdock - jaunais iPod advokāts

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 55

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 55

Datuve.lv video
Top.LV

Xdock - jaunais iPod advokāts

Ievietoja: Mareks @ 2008.03.14 10:49  

Vai jūs ticat, ka iPod var kļūt par mājas audio un video izklaižu centru? Ja ar filmām un mūziku piebāztu iPod ieliek speciālā dokā, kuru pieslēdz pie televizora vai skaļruņu sistēmas, lielā atskaņošanas un video tehnika vairs nav vajadzīga. Ja home party muzikālais fons jāstraumē arī uz chill out telpu, piemēram, balkonā vai nojumē iekārtoto smēķētavu, noderēs komplektā pievienotais bezvadu audio signāla uztvērējs, kurš ārkārtīgi augstā kvalitātē pieņem doka sūtīto signālu.

Xmod Wireless apskatīts, laiks pievērsties tā tuvākajam radiniekam - Xdock Wireless. Lai to pārbaudītu, man nācās iet pie kaimiņienes pēc iPod.
- Labvakar. Vai tu varētu aizdot iPod uz dažām stundām? Vēlams, ar kādu filmu.
- Tev taču nepatika iPod.
- Jā, man patīk Zen. Taču Zen nevar iebāzt tur, kur var iebāzt iPod.
- ???
- Tu laikam pārprati. Es testēju Creative Xdock.

Kad iPod bija sagādāts, sākās pasākuma nopietnā daļa – vai Xdock izrādīsies tik pat vienkāršs kā Xmod? Arī šim Creative audio straumēšanas produktam komplektā pievienots X-Fi Wireless Receiver (signāla uztvērējs). Brīdinu - Xdock Wireless un X-Fi Wireless Receiver bezvadu sakari attiecas tikai uz audio signālu! X-Fi Wireless Receiver nevar pieslēgt pie video ekrāna. Lai skatītos iPod atmiņā saglabātās filmas, ar televizoru jāsavieno Xdock Wireless.


Elitāro mazas tirāžas audiosistēmu cienītāji nekad nepiedos Creative par iPod lietotāju ielaišanu kvalitatīvas skaņas klausītāju pulciņā.

Starp citu, Xdock Wireless ir optiskā audio izeja. Komplektā, kuru testēju, bija pievienots optiskais datu kabelis. Taču tas izrādījās tik smieklīgi īss, ka man nācās nobāzt Xdock aiz mūzikas centra kastēm, lai normāli savienotu ierīces. Pēc Creative straumēšanas rīku testiem tas ir nopietnākais pārmetums, kuru varu veltīt Xdock ražotājiem. Cienījamie X-Fi projekta vadītāji, lūdzu nogrieziet priekš manis garāku optisko trubu! Ar papildus 30 centimetriem pietiks.

Katram iPod korpusa variantam paredzēta atsevišķa konektora gultiņa – mazs, balts plastmasas gabaliņš, kurš precīzi atkārto lietotāju dievinātā un ienīstā iPod pēcpuses formu. Mazais audio kabatas formāta spēlētāju tirgus līderis ligzdā neapgāzīsies pat tad, ja būs piepildīts ar mūždien piedzērušā Šeina Makgovana vai viskija karaļa Toma Veitsa labākajiem albūmiem.

Kopumā produkta izplatītāji man atsūtīja trīs X-Fi Wireless Receiver - pa vienam Xdock Wireless un Xmod Wireless komplektos, bet trešo, ja tā var teikt, uzmeta pa virsu, lai bezvadu audio straumēšana būtu interesantāka. Tātad, manā rīcībā bija trīs uztvērēji, kurus es izvietoju dažādās telpās. Pārbaudīju, kā tiek organizētas trīs savstarpēji neatkarīgās uztveršanas zonas, un pārliecinājos, ka Creative solījumam ir segums – audio signāls bija līdzvērtīgi kvalitatīvs visos uztveršanas punktos. Creative uzsver, ka neatkarīgi vadāmo zonu maksimālais skaits ir četras. Vienam X-Fi Wireless Receiver pieslēdzu diezgan pieticīgus datora galda skaļruņus, otrā iespraudu labas audio austiņas, bet trešo piekabināju mūzikas centram. Secīgi pamainīju ierīču saslēgumus un uztvērēju izvietojumu vairākās telpās. Signāla pārrāvumus, par kuriem runājuši daži apskatnieki, nekonstatēju. Es gan nemēģināju no ierīcēm izspiest neiespējamo - neliku uztvērējus aiz smalkrežģa armējuma dzelzbetona sienām un nenesu tos pagrabā. Katram straumēšanas komplekta dalībniekam ir sava pults - praksē tas nozīmē, ka visa māja, dzīvoklis vai birojs ir bagātīgi piemētāts ar Creative pultīm.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 apacis @ 2008.03.14 11:20

tinksh tanksh raa , kramplauzis ir briiviibaa

#2 oto skruuve @ 2008.03.14 11:32

ene bene rupucis, kvinter finter pasprucis. Gribeetos to X-Fi kristalizeetaaju dziivee paklausiities. Vai Creative tagad kristalizee visu?

#3 BlackSand @ 2008.03.14 12:02

Šitie baltie dizaini ir baigi jauki!

#4 sword @ 2008.03.14 14:28

Un cik tad tāds prieks izmaksā?

#5 korova milk bar @ 2008.03.14 18:18

Rakstaa ir links uz internetveikalu. Skaidrs, no kurienes prece. Cik esmu dzirdeejis, Euroshop ar Creative stradaa pa taisno. Bet tas testeetaajs gan laikam ir friiks.

#6 jankaaa @ 2008.03.15 16:13

LAME !!!
Japana jau visi sitie sudi gadus 6 ir..

#7 freekkiller @ 2008.03.17 12:20

jankaaa rakstīja:

LAME !!!
Japana jau visi sitie sudi gadus 6 ir..

Eu čali atslābsti - raksta autors, laikam nezin, ka šis saits ir veidots priekš japuškām!

#8 garfield @ 2008.03.21 09:46

Reeciigs autors, riktiigs humora vecis. Beidzot kaads, kursh nepaardrukaa reliizes. Vairaak taadus rakstus.
Tachu egocentrisks.