Datuve :: Jaunais Logitech bezvadu skārienpaliktnis ļauj viegli norādīt, ritināt un vilkt

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 57

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 57

Datuve.lv video
Top.LV

Jaunais Logitech bezvadu skārienpaliktnis ļauj viegli norādīt, ritināt un vilkt

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.09.14 12:20  

Vakar Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) izziņoja Logitech® bezvadu skārienpaliktni, kas ļauj viegli norādīt, ritināt un vilkt vienalga, lai arī kur jūs vēlētos pārvietoties tīmeklī vai kur citur.

Logitech® bezvadu skārienpaliktnis ļauj lietotājam dabiski pārvietoties pa datora saturu ar daudzskārienu naviģēšanu un intuitīvu, uz žestiem balstītu vadību. Uz lielās skārienvirsmas ir pietiekami daudz vietas klikšķināšanai ar pirkstiem. Tas, ka paliktnis ir bezvadu, nozīmē, ka nav arī vadu mudžekļa. Jums tikai jānovieto skārienpaliktnis jebkur uz galda un sava datora USB pieslēgvietai jāpievieno Logitech® Unifying uztvērējs. Ar šo pašu uztvērēju viegli iespējams pieslēgt līdz pat 5 citas saderīgas ierīces.


“Logitech bezvadu skārienpaliktnis būs nevainojams cilvēkiem, kas vēlas klejot pa tīmekli dabiskākā veidā,” sacīja Rory Dooley, Logitech vecākais viceprezidents un vadības ierīču nodaļas vadītājs. “Tas ļauj, pārlūkojot tīmekli, viegli pārvietoties pa tīmekļa lapām un bez piepūles pāršķirt garas lapas padarot pārlūkošanu vieglāku nekā jebkad agrāk.”

Logitech® bezvadu skārienpaliktņa daudzskārienu naviģēšana piedāvā līdz pat četru pirkstu žestus un vilcienus, lai ritinātu lapas un pārslēgtu lietotnes. Uzlabotais 2,4 GHz bezvadu savienojums samazina aiztures un traucējumus. Baterijas darbības ilgums ir līdz pat četriem mēnešiem, un LED indikators brīdina, kad jāmaina baterija.


Cena un pieejamība
Sagaidāms, ka Logitech bezvadu skārienpaliktnis būs nopērkams jau septembrī par €49.99. Papildu informācijai, lūdzu, apmeklējiet www.logitech.com

Saistītie raksti