Datuve :: Jaunie Logitech produkti ļauj vēl ērtāk lietot Apple ierīces

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 39

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 39

Datuve.lv video
Top.LV

Jaunie Logitech produkti ļauj vēl ērtāk lietot Apple ierīces

Ievietoja: Antra_F @ 2012.12.13 22:17  

Logitech paziņoja par tā Mac® sērijas papildināšanu ar diviem jauniem produktiem: Logitech® Bluetooth® Easy-Switch™ tastatūru Mac®, iPad® un iPhone®, un Logitech® uzlādējamo skārienpaliktni Mac datoriem.

Katrs produkts piedāvā jaunus veidus, kā pārvietoties un vadīt jūsu Apple ierīces. Logitech Bluetooth Easy-Switch tastatūrai ir Logitech Easy-Switch tehnoloģija, līdzīga kā populārajai Logitech® Bluetooth® izgaismotajai tastatūrai K810, tādejādi varat viegli pārslēgties no e-pasta rakstīšanas savā Mac datorā uz piezīmju rakstīšanu iPad līdz pat atbildēšanai uz īsziņu iPhone ar vienas pogas pieskārienu. Savukārt Logitech uzlādējamais skārienpaliktnis ļauj izmantot visas Mac OS® daudzskārienu žestus uz gludas stikla virsmas.
„Logitech jaunie produkti pilnveido to, ko kas cilvēkiem patīk Mac, iPad un iPhone, un ļauj tos lietot vēl ērtāk,” sacīja Logitech viceprezidents Maiks Kulvers. “Turpinot Logitech kvalitatīvo produktu tradīciju, gan tastatūrai, gan skārienpaliktnim ir vērīgs dizains, kas papildinās jūsu Apple ierīces.”

Logitech Bluetooth Easy-Switch tastatūra

Logitech Bluetooth Easy-Switch tastatūru var savienot ar līdz pat trijām Apple ierīcēm vienlaicīgi un tai ir pierastais Mac izkārtojums ar taustiņiem, pie kuriem esat pieraduši, to skaitā komandas, gaišuma un Mission Control™. Tās elegantais alumīnija dizains saskan ar Apple stilu, ļaujot tai izskatīties tieši vietā blakus Mac, iPad vai iPhone.



Bez pievilcīgā dizaina šī tastatūra konstruēta, lai maksimalizētu lietojamību un jaudu. Gaišais taustiņu aizmugurapgaismojums ļauj tos viegli salasīt pat vājā apgaismojumā, tādejādi varat strādāt jebkuros apstākļos. Paredzot lietotāja vajadzības, apgaismojums ieslēdzas, kad tastatūrai tuvināt rokas, un tas automātiski kļūst vājāks vai spožāks, atkarībā no gaismas daudzuma istabā.

Logitech uzlādējamais skārienpaliktnis

Logitech uzlādējamajam skārienpaliktnim ir daudzskārienu vadība, tādejādi varat klikšķināt, rullēt, vilkt un tālummainīt. Plāns un ar gludu stikla virsmu, skārienpaliktnis kopē skārienekrānu. Tādēļ, ka skārienvirsma ir lielāka nekā tipiska klēpjdatora skārienpaliktnim, ir vieglāk izmantot visus Mac OS daudzskārienu žestus, tādejādi varat dabiski kontrolēt un piekļūt informācijai. Turklāt skārienpaliktnis ir konstruēts ar iebūvētiem precizitātes sensoriem un noturību pret pirkstu nospiedumiem un skrāpējumiem.



Ar skārienpaliktni bateriju mainīšanu ir pagātne – to iespējams uzlādēt ar USB kabeli un izmantot, kamēr tas lādējas. Pilnībā uzlādēts, tas darbosies mēnesi, ko varat viegli regulēt, izmantojot tā ērto ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzi. Skārienpaliktņa Bluetooth bezvadu savienojumam ir līdz pat 10 m bezvadu darbības rādiuss.

Cena un pieejamība

Sagaidāms, ka Logitech Bluetooth Easy-Switch tastatūra un Logitech uzlādējamais skārienpaliktnis būs nopērkami no 2013.gada janvāra par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu attiecīgi €99.99 un €69.99. Papildu informācijai, lūdzu, apmeklējiet www.logitech.com un mūsu emuāru.

Saistītie raksti