Datuve :: Native Instruments aicina doties izplatījumā ar Sonic Fiction

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 62

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 62

Datuve.lv video
Top.LV

Native Instruments aicina doties izplatījumā ar Sonic Fiction

Ievietoja: laivinieks @ 2009.11.17 17:43  

Viens no vadošajiem virtuālo mūzikas instrumentu un programmatūras ražotājiem, Vācijas uzņēmums Native Instruments (NI), ir tikko kā laidis klajā savu kārtējo audio sintēzes skaņu paketi - Sonic Fiction. Kā apgalvo paši ražotāji, par iedvesmu šim produktam kalpojusi iznātniskās fantastikas filmas un literatūra.

NI turpina papildināt savu pārsteidzoši kvalitatīvo instrumentu klāstu, šoreiz pie vadības pults nosēdinot Džeremiju Sevidžu (Jeremiah Savage), pieredzes bagātu mūziķi un skaņu inženieri. Viņa iepriekšējā apkopotā skaņu pakete - Acoustic Refractions - piedāvāja uzlūkot ikdieniškas lietas un situācijas kā mūzikas instrumentus, savukārt jaunajam produktam Sonic Fiction viņš ir atlasījis 100 dažādas skaņas sintēzes kosmisku sajūtu radīšanai.

Kā apgalvo Džeremija Sevidžs, ar šo produktu viņš ir vēlējies atspēkot priekšstatu, ka, t. s., zinātniskās fantastikas (jeb sci-fi) skaņas ir aukstas un sintētiskas. "Es vēlējos, lai instrumenti skanētu organiski, taču radītu atsvešinātu un sinestēzisku efektu, " viņš saka. "Turpinot Acoustic Refractions aizsākto ideju, es apvienoju dabiskas skaņas ar bagātu un elastīgu sintēzi, kas ļauj tās atskaņot, it kā spēlējot akustisku instrumentu. Reālajā pasaulē katrs mūziķis veido pats savu instrumenta skanējumu, jo akustisko instrumentu skanējuma nianses ir bezgalīgas. Es apzināti centos šo principu ieviest arī šajā projektā. Katra skaņa piedāvā milzīgas izpētes iespējas."



Sonic Fiction paketē ir iekļautas 100 dažādas skaņas (un 800 variācijas), un tai ir pieejamas gan Windows, gan Mac OS X (Intel) versijas. Produkts tiek darbināts, izmantojot NI instrumentu Kore 2 vai Kore Player, ko bez maksas var lejupielādēt NI tīmekļa vietnē. Sonic Fiction cena ir 69 eiro, tam nav pieejama demonstrācijas versija, taču atsevišķus paketē iekļautus skaņu paraugus var noklausīties NI tīmekļa vietnē http://www.native-instruments.com/#/en/products/producer/powered-by-ko…
.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Mdj2 @ 2009.11.18 12:45

Diezgan iespaidīgi tie paraugi. Kaut kas līdzīgs Spectrasonics Omnisphere ar kaut ko savu vēl klāt. Man personīgi mīļākai instruments no NI ir Maschine - tas ir zvērs!

#2 user1 @ 2009.11.19 12:45

sample pack nevis instruments

#3 Mdj2 @ 2009.11.19 19:24

user1 rakstīja:

sample pack nevis instruments

Ak tā, nepamanīju.

#4 kalis @ 2009.11.20 01:20

man patikai tie demo gabali, pilnīgi gribējās lai tam pēdējam ir turpinājums :D bet tas laikam speciāli