Datuve :: Cilvēki veido selfijus ar Apple datoriem

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 109

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 109

Datuve.lv video
Top.LV

Cilvēki veido selfijus ar Apple datoriem

Ievietoja: OskarsM @ 2016.04.16 15:01  

selfie

Cilvēki veido selfijus ar Mac datoriem, kas izskatās vēl dīvaināk, nekā kad cilvēki to dara ar saviem iPhone vai iPad. Tiešām, nepārklausījies - tas patiesi notiek: Apple datori tiek uzstatīti uz speciāliem turētājiem, kas nodrošina kvalitatīvu redzes leņķi, lai varētu uzņemt lielisku selfiju. Es nezinu, ko šie cilvēki ir pīpējuši, bet viņi laikam cenšas būt atraktīvi iztēlē un oriģināli.

Tomēr, pirms sāc apšaubīt cilvēces veselo saprātu visu cilvēci par šādu izdarītu gājienu - varu nomierināt, jo šāda veida produkts vēl nav pieejama tirgū un to (vismaz pagaidām) nekur vēl nepārdod. Pagaidām šis ir tikai mākslas projekts, kas vērsts pret sabiedrības apsēsto selfiju veidošanu. Selfijs ir pašportrets, kur cilvēki ar jebkuru elektroierīci, kurai ir iebūvēta kamera - sevi fotogrāfē un pēc tam rāda citiem (parasti publicējot sociālajos tīklos). Pēdējā laikā šis pasākums ir kļuvis īpaši ļoti populārs.

Projekta veidotāji ir Moises (Art404) Džons Juji (John Yuyi) un Toms Galle (Tom Galle). Bildēs, ko var apskatīt zemāk, ir parādīts, kā Moises darinātās ierīces tiek izmantotas vienā no ASV lielpilsētām Ņujorkā - precīzāk Taimskvērā (Times Square) un Vašingtonas skvēra parkā (Washington Square Park). Veidotāji nav snieguši ļaudīm konkrētu informāciju, taču projekta ideja ir pašsaprotama. Es tikai ceru, ka tirgū tuvākajā laikā nebūs pieejami šādi aksesuāri.

selfie

selfie

selfie

selfie

Un kāds ir Tavs viedoklis par selfijiem, vai pats arī tādus veido?

Saistītie raksti