Datuve :: Nākamnedēļ Acer oficiāli prezentēs LumiRead e-grāmatu lasītāju

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 100

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 100

Datuve.lv video
Top.LV

Nākamnedēļ Acer oficiāli prezentēs LumiRead e-grāmatu lasītāju

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2010.08.28 10:52  

Pirmā informācijā par Acer e-grāmatu lasīšanas ierīci parādījās šī gada maija beigās. Izskatās, ka nu uzņēmums ir gatavs oficiāli iesaistīties e-grāmatu lasīšanas ierīču tirgū, laižot klajā LumiRead. Balstoties uz portāla Lesen avotu sniegto informāciju, LumiRead ierīce oficiāli tiks prezentēta nākamnedēļ Berlīnē – IFA elektropreču izstādes ietvaros. Vācijas veikalos Acer LumiRead nonāks oktobrī, un drīz pēc tam ierīcei vajadzētu parādīties arī citu Eiropas valstu tirgos.

Ierīcei būšot melnbalts 6 collu e-tintes displejs ar 800x600 pikseļu izšķirtspēju, 2GB datu uzglabāšanas ietilpība, QWERTY tastatūra, microSD kartes slots, WiFi un 3G savienojamība grāmatu lejupielādei, tīmekļa pārlūks un ISBN skeneris, kas ļauj ieskenēt grāmatu ISBN kodus, lai pasūtītu tās tiešsaistē vai izveidotu vēlmju sarakstu ar grāmatām, kuras iegādāties nākotnē.


Ierīce atbalstīs PDF, ePUB, TXT, HTML, MOBI, RTF, DOC un CHM e-grāmatu formātus, kā arī audio grāmatu MP3 formātu. Baumas ziņo, ka LumiRead cena būs aptuveni 250 eiro. Šāda cena nav apstiprināta, taču ņemot vērā, ka jaunākā Amazon Kindle e-grāmatu lasīšanas ierīce patērētājiem ir pieejama par 139 ASV dolāriem (bez 3G), Acer būs jāpiedāvā patīkamāka cena, lai veiksmīgi spētu konkurēt.

TechSpot

Saistītie raksti

Komentāri

#1 KakTusssss @ 2010.08.28 16:25

Izskatās daudzsološs verķis. Ceru tomēr, ka cena būs ne vairāk kā 1/2 no baumotās - tad es pērku :)

#2 KBI @ 2010.08.30 10:44

Jā, un šis varētu supportēt arī Eiropu, būtu patīkama draziņa. :)

#3 NekriimoManuPusi @ 2010.08.30 17:39

aaceriem nu gan katra produkta dizains tiesam ir vienreizejs :DD katrs produkts kaa no citas firmas..