Datuve :: Acer jaunākais Chromebook dators spēj darboties līdz pat 14 stundām bez atkārtotas uzlādes

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 112

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 112

Datuve.lv video
Top.LV

Acer jaunākais Chromebook dators spēj darboties līdz pat 14 stundām bez atkārtotas uzlādes

Ievietoja: OskarsM @ 2016.03.29 22:00  

acer

Acer kompānija jau kādu laiku darbojas Chromebook tirgū - vēl nesen piedāvājot saviem klientiem Chromebook 15 portatīvo datoru. Šoreiz jaunākais Acer veikums Chromebook 14 izmanto viscaur alumīnija korpusu un ir aprīkots ar 14 collu displeju - ar iespēju izvēlēties starp HD (1366 x 768) un Full HD (1920 x 1080) izšķirtspēju, un neskatoties uz to visu, spēj nodrošināt veselas 14 stundas baterijas kalpošanas ilgumu bez uzlādes.

Pagaidām Acer savam jaunākajam Chromebook 14 klēpjdatoram nav atklājuši cenu, taču pieminēja to, ka Full HD portatīvā datora versija maksās, sākot no 299 ASV dolāriem ar 32 GB flash atmiņu (lētākais eMMC tips), aprīkots ar 1.6 GHz Intel Celeron procesoru un 4GB RAM. Turklāt šis modelis Amazon ir jau pieejams iepriekš pasūtīšanā, taču Best Buy plauktos tā nonāks tikai aprīlī. Būs pieejama arī cita Acer portatīvā datora versija ar 2GB RAM un 16GB atmiņas, bet šī modeļa pieejamība un cena vēl nav oficiāli paziņota.

Ja salīdzina ar Acer Chromebook 15, tad Chromebook 14 ekrāns ir kļuvis lielāks, un šo jaunāko Acer klēpjdatoru varētu dēvēt par datoru "ikvienam", ņemot vērā tā lēto cenu. Bet citi labi portatīvie datori kā, piemēram, Dell Chromebook 11 tradīcija ir ar katru modeli samazināt ekrānus, nevis palielināt tos, par spīti tam, ka pircēji vēlas lielākus displejus un tajos iebūvētu lielāku tastatūru.

Acer kompānijas iepriekšējie mēģinājumi piesaistīt šādu veida auditoriju noritēja neveiksmīgi, izstrādājot datorus ar ne tik kvalitatīvām detaļām, taču šķiet, ka Acer kompānija ar Chromebook 14 un ar tā alumīnija korpusu (kas apklāj visu datoru), spēs sasniegt iecerēto un balansēt savu līdzsvaru.

acer

Saistītie raksti