Datuve :: Amazon piedāvā jaunu Kindle pakalpojumu

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 90

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 90

Datuve.lv video
Top.LV

Amazon piedāvā jaunu Kindle pakalpojumu

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2010.09.29 13:22  

Turpinot paplašināt un dažādot Kindle platformu, Amazon vakar laiduši klajā jaunu pakalpojumu – Kindle for the Web. Tas ļaus lietotājiem tīmekļa pārlūkā apskatīt daļu e-grāmatas, neiegādājoties to. Ideja īpaši neatšķiras no jau piedāvātās Amazon iespējas apskatīt grāmatas pirms to iegādes, taču jaunajo pakalpojumu veidotāji pamanījušies sasaistīt ar sociālo tīklošanu.

Kindle for the Web ļaus lietotājiem izlasīt tīmekļa pārlūkā izlasīt e-grāmatu pirmās nodaļas. Tiks piedāvāta iespēja paziņot par tām Facebook un Twitter vietnēs, kā arī nosūtīt tās pa e-pastu, lai dotu ziņu draugiem un paziņām, ko pašlaik lasāt. Turklāt ikviens Amazon Associates Program biedrs varēs ievietot saiti uz Kindle grāmatām savā tīmekļa vietnē un saņemt atlīdzību no Amazon, ja kāds iegādāsies grāmatu, izmantojot šo saiti.


Amazon piedāvā šo rīku kā iespēju iepazīties ar grāmatām un nav devuši nekādu ziņu, ka ar laiku piedāvās tīmekļa pārlūkos apskatīt pilnos grāmatu tekstus. Kindle for the Web pagaidām pieejama beta versijā un ar to iespējams iepazīties šeit. Uzņēmums ziņo, ka gatavojas pielāgot jauno pakalpojumu arī mobilajiem pārlūkiem un ar laiku pievienot tam jaunas iespējas.

TechSpot

Saistītie raksti