Datuve :: Džeimss Bonds dodas jaunā misijā Sony globālajā produktu reklāmas kampaņā

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 123

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 123

Datuve.lv video
Top.LV

Džeimss Bonds dodas jaunā misijā Sony globālajā produktu reklāmas kampaņā

Ievietoja: Antra_F @ 2012.11.02 12:14  


Daniels Kreigs šoruden spēlēs savu lomu kā MI6 slepenais aģents Džeimss Bonds jaunajā Sony globālajā produktu reklāmas kampaņā.

Kampaņa atzīmē Sony sadarbību ar Džeimsa Bonda franšīzi un filmu Operācija SKYFALL™ - 23.Bonda filmu, kura no šodienas redzama kinoteātros arī Latvijā.

Sony INTELLIGENCE GATHERED kampaņā būs redzama Sony novatorisko savienoto produktu izlase. To skaitā ir NEX-5R kamera, VAIO klēpjdatori un BRAVIA televizori gan tradicionālajā, gan tiešsaistes reklāmā. Vairāki no šiem produktiem redzami filmā Operācija SKYFALL.

30 sekunžu reklāmas klipā INTELLIGENCE GATHERED redzams, kā Džeimss Bonds iefiltrējas smagi bruņotā nožogotā teritorijā, efektīvi novācot ienaidniekus savā ceļā uz kontroles istabu. Noslēpumaina sieviete seko Bonda gaitām BRAVIA ekrānos, VAIO klēpjdatoros un Xperia viedtālrunī, tādejādi demonstrējot novatorisko ierīču sakaru iespējas.

Kampaņa būs redzama kinoteātros, tiešsaistē Sony mājas lapā, kā arī veikalos. Pērkot BRAVIA HX85 televizoru, kas ieguvis EISA godalgu kā labākais Eiropas 2012.-2013.gada 3D televizors, pircēji saņems Džeimsa Bonda filmu Blu-ray disku kolekciju (22 Blu-Ray filmas).

Sony Baltijas zīmola komunikācijas un PR vadītāja Silvija Veide saka: “Bonds ir atjautīgākais no atjautīgākajiem - viņam nepieciešams pats labākais. Ir svarīgi, ka viņam ir visaugstākās kvalitātes ierīces, kas atbalsta, savieno un palīdz viņam tad, kad tas ir visvairāk nepieciešams. Vai nu viņš seko ļaundarim, zvana
M vai pārbauda GPS, lai atrastu ātrāko ceļo ārā no nepatikšanām - tas ir Bonds un tehnoloģijas, kas strādā kopā, pilnībā saistīti un sadarbojoties. Mūsu jaunākie Sony produkti filmā un TV reklāmas kampaņā nav tikai nevainojami saderīgi ar Bondu un SKYFALL, bet arī nevainojams veids, kā parādīt tos darbībā.”



BRAVIA televizori, VAIO klēpjdatori un NEX-5R fotokameras, kas parādās kampaņā, ir jau nopērkami labākajos elektronikas veikalos Latvijā.

Daniels Kreigs atgriežas kā Īana Fleminga Džeimss Bonds 007 filmā Operācija SKYFALL - 23. piedzīvojumā visu laiku ilgākajā filmu franšīzē. Operācijā SKYFALL tiek pārbaudīta Bonda uzticība M brīdī, kad cilvēki no viņas pagātnes uzsāk viņas medības. Kad sākas uzbrukumi MI6, aģentam 007 ir jāatklāj kas ir briesmu avots un jāiznīcina tas, lai ko tas maksātu. Filmu kopīgi veidojuši EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios un Sony Pictures Entertainment. Režisors: Sems Mendes. Producenti: Maikls G. Vilsons un Barbara Brokoli. Scenārija autori: Nīls Purvis, Roberts Veids un Džons Logans.

INTELLIGENCE GATHERED kampaņu veidoja ASV Oregonas štata Portlendas reklāmas aģentūra Wieden +Kennedy.

Saistītie raksti