Datuve :: Sony izziņo pilna kadra α99

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 88

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 88

Datuve.lv video
Top.LV

Sony izziņo pilna kadra α99

Ievietoja: Antra_F @ 2012.09.15 10:53  

35 mm pilna kadra A-mount flagmanī pirmoreiz duāla AF sistēma un profesionālas video iespējas

• Kameru flagmanis ar caurspīdīgā spoguļa tehnoloģiju un no jauna izstrādātu 24,3 megapikseļu pilna kadra Exmor CMOS sensoru
• Pasaulē pirmā pilna kadra kamera1 ar duālu AF sistēmu ar 19 sensoriem (tai skaitā 11 krustveida sensoriem) + 102 AF punktu sistēmu (fokālajā plaknē) un jaunu AF diapazona kontroles funkciju
• Ļoti plašs ISO jutības diapazons 50-25 600 (paaugstinātas jutības iestatījumos) ar īpaši mazu graudainību
• Pilnveidota Full HD 50p progresīvā filmēšana ar nepārtrauktu AF un profesionālām audio ieraksta iespējām
• XGA OLED skatu meklētājs ar 100% kadra pārklājumu
• Izturīgs un viegls magnēzija sakausējuma laikapstākļu izturīgs korpuss un pārstrādāta Quick Navi Pro saskarne


Nepacietīgi gaidītais pēctecis iepriekšējam flagmanim α900 DSLR, jaunā α99 ir pirmā Sony caurspīdīgā spguļa kamera ar pilna kadra 35 mm attēla sensoru.

Tagad nopietni fotogrāfi var izmantot pilna kadra matricas radošās iespējas, kā arī caurspīdīgā spoguļa tehnoloģijas ātrumu.



Izturīga, lai viegli tiktu galā ar grūtiem uzdevumiem, α99 nosaka jaunus standartus attēlveides sniegumam, radošajām iespējām, lietotājiem draudzīgai ergonomikai un uzticamībai, lai apmierinātu prasīgus fotografēšanas entuziastus.

Nepārspējams attēlveides sniegums un ātrums

α99 unikālais, no jauna izstrādātais pilna kadra Exmor CMOS sensors ar 24,3 megapikseļiem darbojas kopā ar vismodernāko BIONZ attēlu apstrādes procesoru. Šī jaudīgā sensora/procesora kombinācija garantē bezprecedenta attēlveides sniegumu gan fotografējot, gan filmējot.

Pilna kadra sensora izšķirtspēju vēl vairāk uzlabo no jauna izstrādātais vairāksegmentu optiskais zemo frekvenču caurlaidības filtrs. Ar pavisam jauno priekšgala LSI, BIONZ procesors ātri apstrādā milzīgus attēla signāla datu apjomus no Exmor CMOS sensora. Kopā ar jaudīgu jaunu modulējamu trokšņu samazināšanas algoritmu iespējams sasniegt niansēm bagātu 14 bitu RAW rezultātu ar minimālu graudainību.

Uzlabotais BIONZ procesors atbalsta maksimālo jutības diapazonu (paplašinātā jutības režīmā) 9 soļu vērtībā no ISO 50 - 25 600. Procesora bezprecedenta apstrādes jauda tāpat ļauj α99 uzņemt pilnas izšķirtspējas attēlus ar ātrumu līdz pat 6 kadriem sekundē vai 10 k/s tele tālummaiņas ātrās fotografēšanas režīmā.

Pirmo reizi 19 punktu AF sistēmu ar 11 krustveida sensoriem papildina vairākpunktu fokālās plaknes fāzes noteikšanas AF sensors. Ar ne mazāk kā 102 AF punktiem, šis papildu AF sensors pārklāj galveno attēlu sensoru. Izmantojot caurspīdīgās spoguļa tehnoloģijas spēju, šī unikālā duālā AF sistēma nodrošina īpaši ātru, precīzu autofokusu, kas spēj izsekot objektu pat tad, ja tas pamet 19 punktu AF apgabalu.

α99 tāpat ir jauns un agrāk neredzēts AF-D nepārtrauktā autofokusa režīms, kas ir ārkārtīgi efektīvs ar kustīgiem objektiem. 19 punktu AF sistēma nodrošina uzticamu fokusēšanas informāciju. To papildina 102 punktu vairākpunktu fokālās plaknes fāzes noteikšanas AF sensors, kas bez grūtībām tiek galā ar objektiem, kas šķērso fokālo plakni.



Iznākšanas brīdī jaunais AF-D režīmu darbosies ar SAL2470Z, SAL2875, SAL50F14, SAL300F28G2, SAL70400G un SAL500F4G objektīviem. Tas darbosies arī ar citiem objektīviem pēc programmaparatūras atjauninājumiem nākotnē.

Vēl viens fokusēšanas uzlabojums - jaunā AF diapazona kontroles funkcija ļauj lietotājiem iestatīt attāluma diapazonu, ko identificē AF sistēma. Šī viedā funkcija ievērojami palīdz, ja , piemēram, sporta pasākumā fotografējat caur nožogojumu.

Domāts arī par videogrāfiem un filmēšanas entuziastiem

α99 ir mantojis ‘kinematogrāfisko DNA’ no pasaulē vadošajām Sony profesionālajām filmu kamerām un augstākās klases videokamerām. Nepārspētā izšķirtspēja un pilna kadra sensora jutību papildina modernizētas iespējas, kas piemērotas profesionālai video produkcijai.

α99 atbalsta profesionālu filmu veidotāju vajadzības, piedāvājot pilna kadra Full HD 50p/25p (pārslēdzams uz 60p/24p) progresīvo video ieraksti, lai nodrošinātu AVCHD 2.0 versijas tehniskās prasības. Jau α77 izmantotais pilna laika nepārtrauktais AF režīms nodrošina plūstošu un nepārtrauktu kustīgu objektu izsekošanu. Citi ar filmēšanu saistīti uzlabojumi ir reālā laika Full HD video izvade caur HDMI un nepārtraukta ierakste, izmantojot abus kameras atmiņas karšu slotus.

Papildu ērtībām filmēšanas laikā no vadības skalas kameras korpusa priekšpusē ir viegli pieejams jauns, kluss kontrolleris. Tas nodrošina ērtu un klusu ekspozīcijas kompensācijas, ISO jutības un mērīšanas metodes, slēdža ātruma, diafragmas atvēruma un skaņas ierakstes līmeņa regulēšanu Full HD video ierakstes laikā. Ja savienosiet kameru ar jauno VG-C99AM vertikālo rokturi, filmēt būs iespējams trīsreiz ilgāk, jo rokturī iespējams ievietot līdz pat trijām baterijām. Baterijas iespējams nomainīt pat filmēšanas laikā, nepārtraucot ierakstu.

Lai apmierinātu nopietnu videogrāfu prasības, tāpat būtiski ir uzlabotas arī audio iespējas. Precīzam monitoringam notikuma vietā noderēs ne tikai austiņu ieeja, bet arī skaņas līmeņa rādījums un regulējami skaņas ierakstes līmeņi. Savukārt XLR-K1M adaptera komplektā ir augstas kvalitātes mono peilēšanas mikrofons un profesionālā standarta XLR savienotāji uzticamas skaņas kvalitātes iegūšanai.

Konstrukcija nopietniem fotogrāfiem



XGA OLED Tru-Finder skatu meklētājs nodrošina detalizētu skatījumu, 100% kadra pārklājumu ar ārkārtīgu gaišumu, kontrastu, dzidrību un izšķirtspēju.

Varat iegūt pilnu 100% pārklājumu Tru-Finder ekrānā pat tad, kad uzņemat ar DT objektīviem, kas optimizēti kamerām ar APS-C sensoru. Skata leņķis tiek automātiski konvertēts attēlu ierakstei un attēlošanai. Šis skatu meklētājs ir pilnībā saderīgs ar APS-C formātu un attēlo skatus, izmantojot visu meklētāja ekrānu.

Tru-Finder papildina trijos virzienos atlokāms 1 229 000 punktu (VGA ekvivalents) XtraFine LCD ekrāns ar WhiteMagic™ tehnoloģiju, kas palielina ekrāna gaišumu āra apstākļos.

Par spīti profesionālās klases raksturlielumiem, α99 ir pasaulē vieglākā1 35mm pilna kadra ciparu kamera ar maināmiem objektīviem. Tā sver tikai 733 g (bez objektīva un baterijas). Tas iespējams, izmantojot caurspīdīgā spoguļa tehnoloģiju, kā arī magnēzija sakausējuma korpusu, kas nodrošina īpaši izturīgu, tomēr vieglu konstrukciju.

Kameras ūdens izturīgais blīvējums aizsargā pret putekļiem un mitrumu, savukārt vadības pogas būs izturīgas gadiem praktiski jebkurā uzdevumā. Kameras izturība un uzticamību pasvītro no jauna konstruētais aizvars, kas pārbaudīts aptuveni 200 000 ekspozīcijas cikliem.

Ergonomika ir piemērota plūstošam darbam, lai netraucētu jūsu radošo domu. Uzlabojumu vidū ir no jauna konstruēta satvēriena vieta, bet slēdži un pogu formas ir veidotas tā, darbības ar tām būtu intuitīvas un nevajadzētu atraut acis no kompozīcijas veidošanas. Jauns ir arī ekspozīcijas režīma pogas fiksators, kas pasargā no nejaušas pagriešanas.



Tālāk papildināta arī atzītā α700 un α900 kamerās izmantotā Quick Navi Pro saskarne, kas nodrošina ātru un intuitīvu piekļuvi uzņemšanas parametriem ar vienu roku.

Kameru tāpat var darbināt arī caur attālinātu savienojumu ar datoru. Atbalstīto funkciju skaitā ir pārslēgšanās starp fotografēšanu/ filmēšanu, kā arī automātiska fotogrāfiju pārsūtīšana no kameras uz datoru.

Sony jaunā α99 pilna kadra caurspīdīgā spoguļa kamera būs nopērkama no novembra sākuma par aptuveni 2100 LVL (tikai korpuss).

Saistītie raksti