Datuve :: Hakeri "noindējuši" Rupertu Merdoku

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 121

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 121

Datuve.lv video
Top.LV

Hakeri "noindējuši" Rupertu Merdoku

Ievietoja: Andrei @ 2011.07.23 00:16  

Britu avīzes The Sun mājas lapai, kas pieder Ruperta Merdoka kompānijai News International, uzbruka hakeri. Pēc korporācijas BBC datiem, uzbrukuma rezultātā visi avīzes mājas lapas apmeklētāji tika automātiski pārvirzīti uz hakeru grupas Lulzsec mikroblogu.

Dienu iepriekš hakeri, uzlaužot avīzes mājas lapu, publicēja viltus ziņojumu par Merdoka nāvi. Raksts, kas tika noformēts kā reāls materiāls, ziņoja, ka uzņēmējs saindējies ar pallādiju. „80 gadus vecais Ruperts Merdoks saindējies ar pallādiju, vēlu vakarā devās uz savu kopto dārzu un ar pirmajiem saules stariem nomira”, - uzrakstīja hakeri.



Drīz pēc „uzlaušanas” atklāšanas avīzes The Sun mājas lapa tika bloķēta. Jūnijā LulzSec uz laiku „nobrucināja” Sony, Nintendo, CIP, ASV senāta un Federālājam Izmeklēšanas Birojam (FIB) piederošās InfraGard mājas lapas. Tika veikti arī vairāki desmiti veiksmīgu DDoS-uzbrukumu un Fox kanāla mājas lapu un Lielbritānijas aģentūras cīņai ar organizēto noziedzību iekšējā tīkla uzlaušanas.

Bet jau jūnija beigās Lulz Security hakeru komanda pasludināja par projekta beigām.

Kā avots izmantotas BBC un tntmagazine.com.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Kurwa-Pičena @ 2011.07.23 12:02

Palasiet nedaudz dziļāk, un ne-dzeltenās preses rakstus, un dažādas e-zine's, sapratīsiet kas un kā, nav viņi nekādi "hakeri", un "nobrucinātāji".
Tādā līmenī kā viņi kā "hakeri" tiek pasniegti šeit, izvaro priekšstatu par tiem kas tiešām kautko māk. Nu neies neviens kautcik normāls cilvēks, un nedosos kautko, lai tikai medijos paspīdētu kā "hakeris" ar veiksmīgu "ddos uzbrukumu"

#2 cthulhu_avake @ 2011.07.26 20:43

ko tad tas muyrdoks isti ir izdarijis?