Datuve :: Anonymous iesniedz ultimātu meksikāņu narkokartelim

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 105

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 105

Datuve.lv video
Top.LV

Anonymous iesniedz ultimātu meksikāņu narkokartelim

Ievietoja: Andrei @ 2011.11.07 20:21  

Anonymous pieprasa no meksikāņu narkokarteļa «Zetas» palaist vaļā Verakrusas pilsētā nozagtā grupējuma locekli.

Pretējā gadījumā hakeri draud publicēt informāciju par korumpētiem žurnālistiem, taksistiem un policistiem, kas saistīti ar karteli, ziņo CNet News. Hakeri draud paziņot sabiedrībai informāciju gadījumā, ja viņi nelaidīs vaļā nolaupīto mēneša laikā no video publicēšanas momenta.

«Jūs pieļāvāt lielu kļūdu, paņemot vienu no mums. Atbrīvojiet viņu. Un ja ar viņu kas notiks, Jūs vienmēr atcerēsieties 5. novembri», – tiek atzīmēts ziņojumā.- «Mēs nevaram pasargāt sevi ar ieročiem, bet mēs esam spējīgi atņemt viņiem mājas, mašīnas, bārus, bordeļus un visu, kas viņiem pieder. Tas nebūs grūti, mēs zinām, kas viņi ir».



Meksikāņu narkokartelis «Zetas» ir slavens ar savu nežēlību. Šīs noziedzīgais grupējums vairākas reizes atstāja aiz sevis līķus. Tomēr, hakeri ir pārliecināti, ka viņi ir spējīgi tikt galā ar noziedzniekiem.

Kā avots izmantotas CNet News un wired.com.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 :D @ 2011.11.08 00:16

Briļļaini botāniķi, datortārpi draud kriminālnoziedzniekiem? Āksti. Ar tādu naudu, kāda ir tam kartelim pastāv liela iespēja, ka nākamā ziņa būs, ka Anonymous locekļi ir atrasti auksti.

#2 Kaspars1234 @ 2011.11.08 00:46

Kartelis jau atlaida gūstekni (itkā) pāris stundas pirms noteiktā termiņā 5-tajā datumā, un cik saprotu nekādu informāciju Anonymous neizplatīs.

#3 austeruaustere @ 2011.11.08 10:55

#2
Vara ir tam, kam ir informācija neatkarīgi no tā cik ir naudas un cik nežēlīgs tu esi...  pie kam viņi ir izkaisīti pa visu pasauli ... no Anonymous ir pamats baidīties. Es ne druskas nešaubos, ka viņi būtu spējīgi (ja vēlētos) , iesēdināt šleseru, lembergu un citus "vadoņus" uz ilgu laiku, tur pat knabs vēl daudzus gadus neizdarītu to ko viņi varētu izdarīt.

Runājot par "briļļainiem botāniķiem" - zinu pāris programmētājos, kas ne tikai pie pie datora, bet arī sporta zālēs dzīvo un spēj atļauties to ko tu vēl pāris gadus nespēsi atļauties nopirkt....