Datuve :: Pēc hakeru uzbrukuma „Sony”, internetā nokļuvušas jaunākās vēl neizrādītās filmas

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 67

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 67

Datuve.lv video
Top.LV

Pēc hakeru uzbrukuma „Sony”, internetā nokļuvušas jaunākās vēl neizrādītās filmas

Ievietoja: BaibaKlava @ 2014.12.01 08:05  


Četras vēl neizrādītas filmas ir tikušas nopludinātas internetā tikai dažas dienas pēc tam, kad filmu studija „Sony Pictures Entertainment” bija spiesta slēgt savu tīklu datu drošības nolūkos. Starp nopludinātajām filmām ir tādas kā mūzikla „Annie” jaunā ekranizācija un „Mr. Turner”, kurām abām pirmizrāde bija jāpiedzīvo jau šomēnes, kā arī filma „Fury” un drāma par Otro Pasaules karu ar Breda Pita piedalīšanos.

Kompānijas „Sony Pictures Entertainment” satura zādzība ir nopietns krimināls pārkāpums, tādēļ šobrīd norisinās darbs pie izmeklēšanas, lai atrastu vainīgo.

Pagājušonedēļ hakeru grupa, kas sevi dēvē par „Guardians of Peace”, paziņoja, ka esot piekļuvuši „Sony Pictures” iekšējiem datiem, to skaitā, kompānijas noslēpumiem. Viņi draudēja tos publiskot, ja netiks izpildītas viņu uzstādītās prasības.

Kopš uzbrukuma „Sony” tīklam 24.novembrī, izmeklētāji neatlaidīgi strādā, lai atrastu, kas pie tā ir vainojams. Kompānija izmeklēs arī varianu, kurā par vainīgajiem uzskata hakerus, kas strādā Ziemeļkorejas labā. Iespējams, ka uzbrukums ir saistīts ar drīzumā iznākošo filmu „The Interview”. Tā ir komēdija, kas vēsta par 2 televīzijas žurnālistiem, kas tiek iejaukti pašreizējā Ziemeļkorejas līdera slepkavības plānā.

Hakeru īpašumā ir nonākušas ne vien jaunākās filmas, kas vēl nav piedzīvojušas savu pirmizrādi, bet arī kompānijas darbinieku personīgā informācija un produkcijas izlaides plāni.

Saistītie raksti