Datuve :: Samsung GALAXY S II būs aprīkots ar Corning Gorilla aizsargstiklu

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 125

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 125

Datuve.lv video
Top.LV

Samsung GALAXY S II būs aprīkots ar Corning Gorilla aizsargstiklu

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.05.10 15:09  

Samsung Electronics, vadošais mobilo telefonu izstrādātājs, savu jaunāko un jaudīgāko viedtelefonu GALAXY S II ekrānus aprīkos ar vienu no pasaulē labākajiem aizsargstikliem - Corning Gorilla, ko ražo pasaules līderis stikla un keramikas materiālu izstrādē Corning Incorporated.

Samsung GALAXY S II, kas tika prezentēts šī gada februārī Spānijas galvaspilsētā Barselonā notikušajā izstādē Mobile World Congress, ir divu kodolu procesora viedtelefons, kas balstīts uz Android 2.3 (Gingerbread) operētājsistēmu. Turklāt šis telefons piedāvā bagātīgu multivides un datu savienojumu funkcionalitāti. Plānais un vieglais Corning Gorilla stikls, kas izmantots kā trieciendrošs ekrāna aizsargs, ir ļāvis saglabāt Samsung GALAXY S II telefona dizainu īpaši plānu, nezaudējot izturību.


Turpinot 160 gadu laikā izkoptās tradīcijas un inovācijas materiālu zinātnēs un tehnoloģijās, Corning Gorilla stikls ir radīts no videi draudzīgiem materiāliem, lai kalpotu kā ekrāna aizsargstikls tādiem augstas klases izstrādājumiem kā viedtelefoni, planšetdatori, piezīmjdatori un televizori.

Samsung Electronics Viedtelefonu produktu plānošanas nodaļas viceprezidents Hankils Jūns stāsta: “GALAXY S II ir aprīkots ar jaunākās paaudzes Super-AMOLED-Plus ekrānu, kas iestrādāts ārkārtīgi plānā moderna dizaina korpusā, paceļot Samsung līderpozīcijas mobilo ekrānu tehnoloģijās pavisam jaunā līmenī.”

“Pastāvīgā attīstībā esošajā mobilo ierīču tirgū Corning Gorilla stikls pašlaik ir kļuvis par rūdītā stikla standarta līderi,” skaidro Corning Speciālo materiālu nodaļas vecākais viceprezidents un ģenerālvadītājs Džeimss R. Steiners. “Sekojot pagājušajā gadā aizsāktajai sadarbībai GALAXY S un GALAXY TAB ierīču izstrādē, mēs esam gandarīti par iespēju ar mūsu unikālo aizsargstiklu nodrošināt arī GALAXY S II ierīci.”


Gorilla stikls ir plāns un viegls materiāls, kas tiek izmantots kā monolīts stikla pārklājums visizsmalcinātāko ierīču dizaina izstrādē. Tā kā šis materiāls ir norūdīts molekulārā līmenī, tā spēja izturēt triecienus ievērojami pārspēj jebkura cita veida pārklājumus.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Gestapo @ 2011.05.10 17:24

Būs aprīkots vai arī jau ir aprīkots? Cik man zināms, tad jaunais Samsung Galaxy S 2 jau stāv veikalu plauktos.

#2 lolzzzz @ 2011.05.10 18:39

@ #1 nu acīm redzot tev nekas nav zināms

#3 Gestapo @ 2011.05.10 21:33

lolzzzz rakstīja:

@ #1 nu acīm redzot tev nekas nav zināms

Tieši tā.. acīm redzot. Pats redzēju veikala plauktā un pie stenda aptaustiju.

#4 cthulhu_avvake @ 2011.05.10 23:07

bet nesen jau iznaca tads Galaxy, pirms kada pusgada ..
kapec atkarto rakstus?

#5 Gestapo @ 2011.05.11 22:21

Un vispār... kopš kura laika Barselona ir Spānijas galvaspilsēta?