Datuve :: Jaunais Apple konkurents - Samsung Gear S2 viedais rokas pulkstenis no zelta

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 103

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 103

Datuve.lv video
Top.LV

Jaunais Apple konkurents - Samsung Gear S2 viedais rokas pulkstenis no zelta

Ievietoja: OskarsM @ 2016.01.27 10:54  

GearS2Classic

Korejas elektronikas kompānija 25.janvārī atklāja "Gear S2 Classic" viedo pulksteni, kas ir apdarināts ar zeltu un platīnu. Tirgū tas vispirms būs pieejams Ķīnā, taču "Samsung" oficiāli vēl nav apstiprinājuši cenu "Gear S2 Classic" rokas pulksteņiem. Pastāv baumas, ka tā cena iepriekš pasūtīšanai Eiropā varētu būt ap 480 Eiro.

Pirmajā acu uzmetienā šī cena varētu šķist neierasti zema, ja salīdzinām ar "Apple" ražoto viedo rokas pulksteni no zelta, kas maksā ap 17 tūkstošiem dolāru. Kādēļ tad "Samsung" pulkstenis tik krasi atšķiras cenas ziņā? Ir jāņem vērā dažādi aspekti, proti, cik vērts un cik liels dārgmetāla daudzums atrodas rokas pulkstenī. "Samsung" gadījumā "Gear S2 Classic" ir diezgan vienkārši un apdarināts ar zeltu plānā kārtā, kamēr "Apple" ražojums ir lielākoties veidots no dārgmetāla.

Salīdzinot "Gear S2 Classic" ar tā priekšteci "Gear S2", jāatzīst, ka abi rokas pulksteņi gan tehniski, gan vizuāli izskatās visai līdzīgi - skaisti, oriģināli un praktiski, aprīkoti ar navigācijas sistēmu un ātru operētājsistēmu. Vienīgais Gear S2 trūkums bija mazais aplikāciju un iespēju skaits, kā arī sliktā balss vadības kvalitāte. Atliek vien cerēt, ka jaunākajā pulkstenī šīs problēmas ir atrisinātas un vēl papildinātas ar citām interesantām lietām.

Lai arī "Gear S2 Classic" parametri stipri neatšķirsies no "Gear S2" versijas, taču tā maksās aptuveni 150 dolāru dārgāk.

Saistītie raksti