Datuve :: Sony prezentējuši PSP konsoles pēcnācēju

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 84

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 84

Datuve.lv video
Top.LV

Sony prezentējuši PSP konsoles pēcnācēju

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.01.27 10:23  

Sony beidzot oficiāli prezentējuši PSP konsoles pēcnācēju, kas pagaidām pazīstams ar nosaukumu Sony Next Generation Portable (NGP). Jaunajai konsolei, kas tika prezentēta preses konferencē Tokijā, ir Sony SixAxis kontrole (divi vadības kloķīši) un divas kameras (viena konsoles priekšpusē, otra - aizmugurē).

Ierīcei ir daudz lielāks displejs nekā PSP – 5 collu OLED ar 960x544 pikseļu izšķirtspēju. Ierīces priekšpusē un aizmugurē ir touchpad, tai ir Flash atmiņa, 3G un WiFi. Turklāt Sony apgalvo, ka NGP grafisko iespēju ziņā spēj konkurēt ar PS3.

Lai to pierādītu, Sony pārstāvis demonstrēja uz jaunās konsoles tādas spēles kā Uncharted, LittleBigPlanet un Resistance. Uncharted demonstrācijas laikā varēja vērot inovatīvo touchpad darbību. Detalizētākās spēles vietās, piemēram, kad tās varonim jārāpjas kalnā, to var vadīt ar toucpad palīdzību.


Jaunajai konsolei ir LiveArea UI – lietotāja saskarsne, kas palīdz spēļu cienītājiem piekļūt PSN lejupielādējamajam saturam. Ierīces cena un datums, kad tā varētu parādīties tirgū, pagaidām nav paziņoti.

TechRadar

Saistītie raksti