Datuve :: Sony paziņo par jaunām fotokamerām no Cyber-shot sērijas

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 102

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 102

Datuve.lv video
Top.LV

Sony paziņo par jaunām fotokamerām no Cyber-shot sērijas

Ievietoja: rcnext @ 2008.03.03 18:46  

Jaunās Cyber shot W sērijas fotokameras ir pieejamas modernu krāsu klāstā, un tās izceļas ar plūstošām kontūrām un stilīgu izskatu. Visu piecu modeļu elegantie alumīnija korpusi ietver vismūsdienīgāko Sony tehnoloģiju, kas paplašina lietotāja radošās iespējas un garantē vēl kvalitatīvākus attēlus.

Šī fotokameru klāsta avangardā ir 10,1 megapikseļa Cyber-shot W170 modelis, kas lepojas ar sevišķi lielu, spilgtu 2,7 collu Clear Photo LCD ekrānu, kas piedāvā izcilu izšķirtspēju (230 000 punkti) un kontrastu pat tad, ja ierakstāt gaišā dienas laikā ārpus telpām. Fotokamerai ir augstākās kvalitātes Carl Zeiss platleņķa objektīvs ar 5x optisko palielinājumu. Pateicoties minimālajam fokusa attālumam 28 mm (ekvivalents 35 mm filmiņai), samazinājums līdz platam leņķim ļauj attēlā „iespiest” vairāk ainavas un grupu fotoattēlu, „neizgriežot” ārā objektu.



Cyber-shot fotokameru klāstā W170 modelis ir pirmais, kurā darbojas inteliģentā ainas noteikšanas funkcija. Šī funkcija ļauj nedomāt par fotokameras pareiziem iestatījumiem dažādās tipiskās ierakstes situācijās. Uzlabotajā (Advanced) režīmā fotokamera ieraksta divus attēlus – vienu ar standarta automātiskajiem iestatījumiem un otru ar optimizētajiem iestatījumiem, tādējādi varat izvēlēties piemērotāko. W170 modeļa citu galveno funkciju skaitā ietilpst smaida noteikšanas aizvars, sejas noteikšana un Super Steady Shot optiskā attēla stabilizācija skaidrāku attēlu iegūšanai, veicot ieraksti vājā apgaismojumā.



Kopā ar 8,1 efektīvā megapikseļa izšķirtspēju W150 modelim ir tāds pats liels, spilgts 2,7 collu Clear Photo LCD ekrāns kā labākajam sērijas pārstāvim - W170 modelim. Šai fotokamerai ir arī spēcīga 5x palielinājuma Carl Zeiss platleņķa objektīvs, kā arī smaida noteikšanas aizvara, sejas noteikšanas, Super Steady Shot un inteliģentās ainas atpazīšanas funkcija.



W130 modelis lepojas ar 8,1 efektīva megapikseļa izšķirtspēju, kā arī smaida noteikšanas aizvara, sejas noteikšanas, Super Steady Shot funkciju un 4x Carl Zeiss optiskā palielinājuma objektīvu.



W120 modelim ir līdzīgi tehniskie raksturlielumi kā W130 modelim, taču izšķirtspēja ir 7,2 efektīvie megapikseļi.



Sākuma līmeņa modelis W110 piedāvā 7,2 efektīvo megapikseļu izšķirtspēju, kā arī 4x optisko palielinājumu, smaida noteikšanas aizvara un sejas noteikšanas funkciju.

Cyber-shot W sērijas fotokameru galvenās īpašības

Sony izstrādātais BIONZ attēla procesors visos jaunajos W sērijas modeļos darbina uzlaboto sejas noteikšanas tehnoloģiju ar vēl ātrāku objekta izsekošanu, kā arī spēju atpazīt sejas, kas atrodas tālāk no fotokameras. Turklāt sejas noteikšanas funkcija spēj automātiski atšķirt bērna seju no pieaugušā, noregulējot ekspozīciju, ādas toni un samazinot sarkano acu efektu, lai l varētu ierakstīt lieliskus portretus.

Cita Sony novatoriskā funkcija – smaida noteikšanas aizvara funkcija – pirms aizvara iedarbināšanas pagaida, līdz objekts pasmaida, tādējādi katrā attēlā iegūstat priecīgas sejas. Jaunā smaida noteikšanas līmeņa funkcija ļauj pirms attēla ierakstes precīzi iestatīt, kāda veida smaidus vēlaties ierakstīt – sākot ar vieglu pasmaidīšanu līdz platam smaidam.

BIONZ procesora darbinātais dinamiskā diapazona optimizētājs automātiski noregulē ekspozīciju un kontrastu, lai ierakstītu dabiskus attēlus. Tas ir ļoti efektīvs ainām ar spēcīgu fona apgaismojumu, kad var pazust detalizētība attēla spēcīga un vāja apgaismojuma zonā.

Visu modeļu jutība ir paaugstināta līdz maksimāli ISO 3200, lai telpās vai vājā apgaismojumā sekmīgi bez zibspuldzes ierakstītu attēlus bez lieliem trokšņiem. Kopā ar Super SteadyShot optisko attēla stabilizāciju tā ir spēcīgs līdzeklis attēla izplūšanas novēršanai. Tādējādi tiek nodrošināti skaidrāki attēli, kad fotokameru turat rokās bez statīva, ierakstot vājā apgaismojumā vai ar lielāka palielinājuma iestatījumiem.

Visiem modeļiem piemītošā HD izeja ļauj izbaudīt atmiņas superlielā izmērā, ja fotokameru pieslēgsiet pie BRAVIA televizora vai jebkura HD Ready displeja. Pieslēdzot pie jebkura ar PhotoTV HD savietojama televizora vai displeja (izmantojot papildu izejas adaptera kabeli), varēsiet izbaudīt vēl lieliskāku Full HD attēla kvalitāti ar izcilu detalizētību un reālismu.

Neraugoties uz attēla brīnišķīgo kvalitāti un uzlabotām ierakstes funkcijām, W sērijas fotokameras ir apbrīnojami vienkārši lietojamas. Pati iesācēji spēs novērtēt parocīgo ekrāna funkciju skaidrojumu un vienkāršas ierakstes (Easy Shooting) režīmu, kas ļauj visam palikt vienkāršam, vienlaikus neupurējot attēla kvalitāti. Visiem fotokameru modeļiem ir optiskais skatumeklētājs, kas parasto fotokameru lietotājiem atvieglo pāreju uz digitālām fotokamerām.

Pieejamība

Jaunie Cyber-shot W sērijas modeļi būs pieejami Eiropā no:
- W170: 2008. gada aprīļa vidus
- W150: 2008. gada aprīļa vidus
- W130: 2008. gada februāra beigām
- W120: 2008. gada februāra beigām
- W110: 2008. gada aprīļa beigām


Informācija presei.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Nmy WWW @ 2008.03.03 21:53

cena latvijā?

#2 juro @ 2008.03.04 10:45

Iespaidiiga manta :)

#3 samurajs WWW @ 2008.03.04 14:53

ISO=3200 un bildes bez ievērojamiem trokšņiem? Pie tam ziepītim? Par daudz fantastiski, lai varētu būt taisnība...

#4 kasix WWW @ 2008.03.04 14:56

Super, sev tādu gribētu :) drošivien fantastiskas bildes izdotos :)

#5 Ekings @ 2008.05.12 15:02

Cena Latvijā uz 2008.12.maiju:
Sony DSC-W170-177.00
Sony DSC-W150-150.00
Sony DSC-W130-136.00
Sony DSC-W120-120.00
Sony DSC-W110-108.00