Datuve :: ESET laiž klajā savu galveno produktu piekto paaudzi: ESET NOD32 Antivirus 5 un ESET Smart Security 5

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 103

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 103

Datuve.lv video
Top.LV

ESET laiž klajā savu galveno produktu piekto paaudzi: ESET NOD32 Antivirus 5 un ESET Smart Security 5

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.09.14 12:32  

BRATISLAVA - profilaktiskās aizsardzības pret kibernoziegumiem līderis ESET šodien paziņo par savu galveno produktu ESET Smart Security 5 un ESET NOD32 Antivirus 5 izlaišanu.

Mājas datoru lietotājiem paredzēto produktu pēdējā paaudze piedāvā vēl uzlabotāku vīrusu atklāšanas tehnoloģiju un vairāklīmeņu drošības funkcijas.
ESET ir pirmais uzņēmums, kas kopš 1992. gada piedāvā ļaunprogrammatūru apkarošanas drošības risinājumus un ir saņēmis visvairāk Virus Bulletin "VB100" balvu pēc kārtas.

“Pat pirms mūsu galveno drošības risinājumu piektās paaudzes produktu izlaišanas to testa versijas tika lejupielādētas vairāk nekā četrus miljonus reižu. Pēc pamatīgām pārbaudēm un izstrādes vairāku mēnešu garumā, tagad mēs ar lepnumu iepazīstinām savus klientus ar pilnīgi jauniem produktiem ESET NOD32 Antivirus 5 un ESET Smart Security 5,” vēsta ESET ģenerāldirektors Ričards Marko (Richard Marko). “Ar jaunajām tehnoloģijām, kuras ieviešam tādos produktos kā ESET Live Grid un mūsu Advanced HIPS, mēs nodrošināsim vēl plašāku aizsardzību kā jebkad agrāk. Uzņēmumā ESET mēs vienmēr cenšamies izstrādāt tehnoloģiski uzlabotus produktus, izmantojot visjaunākās inovācijas. Šobrīd mēs jau strādājam pie mūsu drošības risinājumu nākotnes paaudžu izstrādes.”


ESET Smart Security 5 un ESET NOD32 Antivirus 5 piedāvā dažādas jaunas un uzlabotas funkcijas. Piecas galvenās funkcijas ir šādas:
• ESET Live Grid - mākoņa arhitektūras reputācijas un aizsardzības tehnoloģija;
• jauna Removable Media Control (noņemamo datu nesēju vadība) ar detalizētāku ārējo ierīču vadību;
• Parental Control (vecāku kontrole), kas paredzēta tikai ESET Smart Security 5;
• uzlabota pretielaušanās sistēma Host-based Intrusion Prevention System (HIPS);
• Gamer Mode (spēlētāja režīms).


Ir ieviestas revolucionāras izmaiņas tā dēvētajā ThreatSense.Net – ESET mākoņa arhitektūras ļaunprogrammatūru apkopošanas sistēmā, kas izmanto datus no ESET risinājumu lietotājiem visā pasaulē. Tagad šo tehnoloģiju sauc par ESET Live Grid, un tā piedāvā skenēšanas optimizāciju, pamatojoties uz "drošo" failu iekļaušanu "baltajā sarakstā". Mākoņa arhitektūras reputācija ir vēl viena metode, kuru izmanto jaunākās paaudzes ESET produktos, lai noteiktu, vai kāds konkrēts objekts ir vai nav drošs. Rezultātā tiek panākta augstāka precizitāte, nosakot draudus, kā arī palielinās skenēšanas ātrums.


Kā liecina ESET ikmēneša draudu statistikas dati, tagad vīrusu un ļaunprogrammatūru izplatīšanai arvien vairāk izmanto noņemamos datu nesējus. Kad USB datu nesējs ir pievienots datoram, tas var pārnest slēptu vīrusu, kas ietekmē datoru darbību pat tad, ja tiem nav piekļuves internetam. Funkcija Removable Media Control (noņemamo datu nesēju vadība) automātiski aicina lietotāju veikt zibatmiņas disku (USB, SD), Firewire, CD un DVD visa satura skenēšanu, lai varētu nobloķēt konkrētus draudus, kas cenšas iekļūt sistēmā no datu nesēju ierīcēm. Lietotāji var bloķēt/atļaut noņemamos datus nesējus pēc datu nesēja veida, ražotāja, izmēra un citiem parametriem. Bez tam atļaujas var iestatīt kā bloķētas, tikai lasīšanai vai ar lasīšanas/rakstīšanas pieeju. Atļaujas var iestatīt kādam konkrētam lietotājam vai lietotāju grupām. Lietotājs var nolemt bloķēt pieeju vai izveidot "atļauto" USB "balto sarakstu".

Parental Control (vecāku kontrole) ļauj bloķēt tīmekļa vietnes, kas var saturēt iespējami aizskarošu materiālu, iepriekš noteiktu tīmekļa vietņu kategorijās. Lietotājs var iestatīt “lomu” katram lietotāja kontam, nosakot to noklusējuma tīmekļa vietņu kategoriju kopumu, kuras pārlūkošanas laikā ir atļautas vai atspējotas.

Pretielaušanās sistēma Host Intrusion Prevention System (HIPS) piedāvā vēl vienu drošības līmeni un ļauj tehnoloģijās kompetentiem lietotājiem pielāgot visas sistēmas vai katras tās daļas darbību. Lietotājs var izveidot noteikumus vai sistēmas reģistru, procesus, lietojumprogrammas un failus.

Datorspēļu cienītāj atzinīgi novērtēs Gamer Mode (spēlētāja režīmu), kas pārslēdzas klusajā režīmā, atspējojot uznirstošos paziņojumus, lai saglabātu sistēmas resursus un uzlabotu spēlēšanas pieredzi. Tā rezultātā tiek nodrošināta nepārtraukta spēlēšana vai koncentrēšanās uzdevumiem, kas tiek izpildīti pilnā ekrāna režīmā. “Lielisks rezultāts, neietekmējot spēles kvalitāti: šie ir divi galvenie punkti, kas ir svarīgi, izvēloties pretvīrusu programmatūru – tieši tādēļ es uzticos ESET,” atzīst Vācijas ESC Gaming augstākās līgas e-sporta spēļu spēlētājs Marcel “k1llsen” Paul.

ESET klienti būs ieguvēji, izmantojot pilnveidoto lietojamību un grafisko lietotāja interfeisu, kas sniedz jaunu lietotāja pieredzi - intuitīvāku, caurspīdīgu un vieglu navigācijā.

Lai uzzinātu plašāku informāciju par ESET Smart Security 5 un ESET NOD32 Antivirus 5 labumiem un funkcijām, lūdzu, apmeklējiet tīmekļa vietnes: http://www.eset.com/home/products/smart-security/ un http://www.eset.com/home/products/antivirus/

Saistītie raksti