Datuve :: ESET izlaiž jaunu produktu bērnu aizsardzībai

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 60

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 60

Datuve.lv video
Top.LV

ESET izlaiž jaunu produktu bērnu aizsardzībai

Ievietoja: Draxo @ 2015.11.22 15:34  

ESET

ESET, globālais pionieris proaktīvajā aizsardzībā vairāk nekā divus gadu desmitus, paziņo par globālu pieejamību savai ESET Vecāku kontrolei priekš Android, kas palīdz vecākiem pasargāt savus bērnus, kad tie izpēta tiešsaistes pasauli.

ESET vecāku kontrole

Vecākiem ir svarīgi, lai viņiem būtu rīks/instruments ar ko uzraudzīt, ko bērni dara ar saviem planšetdatoriem un viedtālruņiem. ESET pasūtīta aptauja parādīja, ka 88% vecāku ir noraizējušies par to, kam viņu bērni var piekļūt tiešsaistē. Šajā aptaujā 81% vecāku atzina, ka viņi bija noraizējušies par iespējamību, ka viņu bērni apmeklē nepiemērotas tīmekļa vietnes; 71% minēja, ka bērni pārsūta personas datus svešiniekiem, bet 61% uzsvēra, ka pārmērīgs laiks tiek pavadīts pie ierīcēm.
Aptauja arī atklāja, ka neskatoties uz vecāku bažām, tikai dažiem no tiem ir uzstādīta vecāku kontroles aplikācija, lai palīdzētu pārvaldīt viņu bērnu tiešsaistes pieredzi.

ESET vecāku kontrole

Bērni arvien vairāk no datoriem pariet uz mobilajām ierīcēm, lai lietotu internetu. Statistika liecina, ka Facebook vien ir 1 miljards aktīvo lietotāju, kas mēneša laikā pieslēdzas internetam, izmantojot mobilās ierīces. Un bērnu vidē, dominējošā mobilā platforma ir Android. Saskaņā ar prognozēm, 2017. gadā būs vairāk kā 1 miljards Android ierīču lietotāji un tie ir pievilcīgi bērniem, jo šīs ierīces ir ar zemākām izmaksām salīdzinājumā ar citiem produktiem.
ESET vecāku kontrole priekš Android ir atbilde uz vecāku rūpēm. Aplikācija ļauj vecakiem būt pārliecinātiem, ka visu vecuma bērni, bez bailēm no tiešsaistes draudiem, var baudīt informāciju un izklaidi, kas pieejama internetā.
"ESET vecāku kontrole priekš Android aizsargā bērnu viedierīces, sniedzot viņiem drošību un lietotāju pieredzi, neierobežojot veiktspēju," sacīja Branislav Orlik, ESET produktu menedžeris.
ESET vecāku kontrole priekš Android ir bērniem draudzīga ģimenes aizsardzības sistēma, kas palīdz vecākiem veidot cieņpilnas attiecības ar saviem bērniem, kuri izmanto savus viedtālruņus vai planšetdatorus. Tā izstrādāta, lai palīdzētu vecākiem pasargāt savus bērnus pret interneta draudiem un nepiemērotu tīmekļu vietnēm. Aplikācija lepojas ar bērnu aizsardzības funkcijas daudzumu un draudzīgo lietotāju interfeisu.

Funkcijas ietver:
• Aplikāciju aizsardzību: bloķē nepiemērotu saturu, pamatojoties uz bērna vecumu.
• Laika menedžments: ļauj vecākiem ierobežot laiku, ko viņu bērni pavada spēlējot spēles un atrodoties citās aplikācijās, pat tad, ja bērns ir ārpus mājām.
• Interneta aizsardzība: aplikācija automātiski bloķē iepriekš noteiktas mājas lapu kategorijas, piemēram, pieaugušo vai aizskarošu saturu, pamatojoties uz bērna vecumu. Var pievienot arī papildus kategorijas vai konkrētas tīmekļa vietnes.
• Bērnu atrašana: ļauj vecākiem jebkurā laikā pieprasīt pašreizējo bērnu ierīces atrašanās vietu.
• Vecāku ziņa: SMS nosūtīta no iepriekš definētiem vecāku numuriem, kas bloķēs bērna tālruņa ekrānu līdz bērns nospiež „izlasīšanas apstiprinājuma“ pogu.

Saistītie raksti