Datuve :: "Google" laiž klajā jaunu aplikāciju Android mobilajiem telefoniem

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 83

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 83

Datuve.lv video
Top.LV

"Google" laiž klajā jaunu aplikāciju Android mobilajiem telefoniem

Ievietoja: OskarsM @ 2015.11.20 15:00  

google fit

"Google" šonedēļ (ceturtdien) laida klajā "Fit" aplikāciju, kas rūpēsies un sekos līdzi tavai veselībai. Aplikācija spēs reālā laikā noteikt lietotāja esošo stāvokli - ejot, skrienot, vai braucot ar velosipēdu. Tā uzņems ātrumu, tempu, mēroto ceļu un vēl daudz ko citu, izmantojot tikai un vienīgi Android mobilo telefonu. Vēl lieliska lieta, kas tiks iekļauta šajā jaunākajā "Googla" atjauninājumā - aplikācija ierakstītos rezultātus apkopos un aprēķinās rezultātus, iznākumā norādot sadedzinātās kalorijas dienas laikā, distanci, kāda ir veikta dienas garumā, un citu aktivitāšu apkopojumu. Īsumā sakot, "Fit" ir kā treneris, kas lietotāju uzraudzīs, lai ikdienā savu ķermeni un organismu nepārpūlētu, tādējādi nenodarot pāri savai veselībai.

Bet tas vēl nav viss. Šī aplikācija būs pieejama ne tikai mobilajiem telefoniem, bet arī Android "smartwatch" pulkstenim, kas pat spēs sekot līdzi Tavai fiziskajai izturībai. Proti, programmatūra spēs noteikt tādas fiziskas darbības kā roku saliekšana, vēderu saliekšana (saucamā "presīte") un citi vingrinājumi. Pēc tam ar "Fit" aplikāciju varēs iestatīt automātisku režīmu, lai apkopotu treniņa ikdienas statistiku. Turklāt jaunākajā "Google" atjauninājumā būs arī iekļauta "miega izsekošana" (sleep tracking) režīms, kas Tevi informēs un atgādinās, ka neguli pietiekami un norādīs nepieciešamo miega apjomu, lai atpūtinātu savu organismu.

Tiesa, šādas aplikācijas nav nekas jauns, jo "Fit" līdzīgs pastāv arī "MyFitnessPal", "Fatsecret", "Lifesum" un citi, tāpat kā "miega izsekošana" - "Xiaomi Mi Band", "Sony Smartband 2" un "Basis Peak". Taču priecē, ka arī "Google" tiem pievienojas un cenšas tikt līdzi saviem konkurentiem, turklāt tiek atzīēts, ka "Fit" būšot vēl labāks un ar lielāku ieskatu savas veselības uzraudzībā. Nav zināma konkrēta diena, kad šī aplikācija ieraudzīs dienas gaismu, taču "Google" sola, ka šis atjauninājums iznāks tuvākajā laikā.

Saistītie raksti