Datuve :: ESET izlaiž jaunās paaudzes mājas produktus

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 85

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 85

Datuve.lv video
Top.LV

ESET izlaiž jaunās paaudzes mājas produktus

Ievietoja: Draxo @ 2015.10.16 20:54  

ESET, globālais pionieris proaktīvajā aizsardzībā vairāk nekā divus gadu desmitus, paziņo, ka šodien ir pieejams jaunais drošības risinājumus Windows mājas lietotājiem: ESET Smart Security 9 un ESET NOD32 Antivirus 9. Abiem ir pilnīgi uzlabots lietotāju interfeiss un ESET Smart Security 9 ir aprīkots ar jaunu funkciju, lai aizsargātu klientu internetbanku darījumus un tiešsaistes maksājumus.

Saglabājot savu zemo noslogojumu, ESET ir atkārtoti pārveidojis savus drošības produktus un uzlabojis lietojamību un veiktspēju ar pilnīgi no jauna izstrādātu lietotāju interfeisu. Abi produkti ir savietojami ar Microsoft jaunāko operētājsistēmu, Windows 10.



No „top“ tehnoloģijām, kas aizsargā patērētājus no interneta draudiem, ESET Smart Security 9 ir jauna banku un maksājumu aizsardzība. Šī funkcija nodrošina lietotāja pārlūkprogrammu izvēles, lai nodrošinātu, ka visi viņu tiešsaistes finanšu darījumi tiek apstrādāti droši - tiešsaistes banku vietnēs tā darbojas automātiski.
Šādas funkcijas pieprasījums radies, jo visā pasaulē ir pieaugusi internetbankas izmantošana, kas ir izraisījis interesi no kibernoziedzinieku puses. „ESET produkti ir izstrādāti ar daudzpakāpju pieejamību, kas pasargā lietotāju no visiem, dažādu līmeņu apdraudējumu veidiem. Mēs redzam pastāvīgu ļaunprātīgo programmatūru pieaugumu, kas orientētas uz banku un finanšu informāciju un tās darbību. Un, lai gan mums ir tehnoloģijas, kas var bloķēt tās, mēs esam izstrādājuši pilnīgi jaunu funkciju, kas uzlabo mūsu klientu pieredzi un nodrošina viņu tiešsaistes finanšu darbības pavisam citā līmenī.", ziņo Palo Luka, ESET tehnoloģiju vadītājs.

ESET Smart Security 9 daudzpakāpju drošība ietver arī pārbaudītas tehnoloģijas, piemēram, kā botu tīklu aizsardzību un ievainojamības vairogu. Šīs tehnoloģijas un vēl daudzas citas ir sīki aprakstītas ESET tehnoloģiju sadaļā.
Softpedia.com, ziņu mājas lapa un lejupielādes pakalpojumu sniedzējs, piešķir ESET Smart Security 4,5 / 5 zvaigznēm, un redaktoru secinājums ir: "ESET ir zināms kā drošības tehnoloģija, kas panāk labus rezultātus, ja runa ir par vīrusu noteikšanas attiecību, skenēšanas ātrumu un resursu izmantošanu . Smart Security dzīvo līdzi tā nosaukumam, nodrošinot lietotājus ar dažādu slāņu drošību“.

Uzziniet vairāk par ESET Smart Security 9 un ESET NOD32 Antivirus 9 ESET oficiālajā WEB lapā.

Saistītie raksti