Datuve :: Labākie antivīrusi 2016.gadā

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 100

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 100

Datuve.lv video
Top.LV

Labākie antivīrusi 2016.gadā

Ievietoja: OskarsM @ 2016.03.30 11:00  

antivirus

Antivīrusi ir programmas, kas aizsargā datoru, planšetdatoru un mobilās ierīces no dažādām ļaundabīgām programmām, kuras var iegūt interneta vidē. Vīruss var izdzēst svarīgus failus, šifrēt tos un pēc tam pieprasīt naudu par atšifrēšanu, bojāt failus un datora sistēmu. Rakstā minēsim dažus antivīrusus, kuri ir atzīti par vislabākajiem pret mūsdienās sastopamajām kaitnieciskajām programmām.

Nepievēršot lielu uzmanību antivīrusam un tā regulārai atjaunināšanai, pastāv liela iespēja datu zaudēšanai un arī ļaunprātīgai izmantošanai hakeru rokās, kā rezultātā tas varētu radīt lielas nepatikšanas.

Tādēļ ir nepieciešams atveltīt zināmu laiku antivīrusa izvēlei, ievākt par to vairāk informācijas un izpētīt atsauksmes, un beigās atrodot sev atbilstošāko antivīrusu savam datoram, kuru lejupielāde īstajā brīdī var novērst iepriekš minētās sekas. Piedevām tas ierīci pasargās no nelabvēlīgiem viesiem, tai skaitā - no bīstamiem vīrusiem un hakeriem, kas datoru var izmantot kā botu vai citiem nolūkiem.

Daudzi datora lietotāji uzskata, ka Windows operētājsistēmai nav vajadzīga pretvīrusa aizsardzība, tāpat kā tas nebūtu vajadzīgs Mac un Android lietotājiem. Tomēr bez jebkādas pretvīrusa aizsardzības programmas gan Windows, gan Mac un Android sistēmas pakļauj sevi zināmam riskam. Tāpat jāpiebilst, ka visai riskanti ir lejupielādēt un uzstādīt nezināmas izcelsmes antivīrusus.

Lai pasargātu Jūsu datoru no vīrusiem un citām ļaunprātīgām programmā, piedāvājam ieskatu par 2016.gada labākajiem antivīrusiem.

1.Bitdefender Anitvirus Plus

antivirus

Šī ir viena no labākajām Windows pretvīrusu aizsardzības programmām 2016.gadā, kā arī tā ir visai lēta - maksā 40 - 60 ASV dolārus gadā. Programmas sarežģītie algoritmi tiek izmantoti kā automātiski bloķētāji un spēj apstrādāt dažādus vīrusus, neietekmējot ierīces veiktspēju.
Oficiālā mājas lapa: Bitdefender

2.Kaspersky Total Security

antivirus

Kaspersky nodrošina aizsardzību pret teju visiem vīrusu veidiem. Pretvīrusa programma spēj novērst apdraudējumus, neradot nekādus kļūdainus rezultātus. Turklāt tā nodrošina drošu tiešsaistes pārraidi, kameras aizsardzību, failu dublējumkopiju izveidi un atkopšanas opcijas. Šo iemeslu dēļ Kaspersky Total Security padara par vienu no labākajiem antivīrusiem pasaulē, ko izmanto ļoti daudz lietotāju.
Oficiālā mājas lapa: Kaspersky

3.Avira Free Antivirus

antivirus

Šī ir lieliska bezmaksas pretvīrusa aizsardzības programma Mac datora lietotājiem. Atšķirībā no citiem bezmaksas antivīrusiem, šī nerada papildu slodzi datoram, kad tiek veikta vīrusa skenēšana. Tā arī piedāvā lietotājam skenēšanu saplānot pēc saviem ieskatiem, turklāt skenēšanas laikā tā nepieļauj kļūdas, kā arī tas ir viegli saprotams un izmantojams antivīrus. Priekš Mac lietotājiem šī ir nenoliedzami pašlaik labākā bezmaksas pretvīrusa aizsardzības programma no visām pieejamajām.
Oficiālā mājas lapa: Avira

4.Avast Mobile Security & Antivirus

antivirus

Antivīruss piedāvā kvalitatīvu bezmaksas aizsardzību gan personālajiem datoriem, gan mobilajiem telefoniem, tāpat tiek piedāvāta arī maksas versija - Avast premium. Šī ir noteikti viena no draudzīgākajām pretvīrusu aizsardzības programmām - viegli lietojama un īpaši neietekmē ierīces veiktspēju.
Oficiālā mājas lapa: Avast

5.Panda Antivirus

antivirus

Šī antivīrusu programma darbojas ar cloud tīkla palīdzību, nodrošinot datora veiktspēju standarta ātrumā, kamēr notiek cloud vīrusu skenēšanas darbi. Tā automātiski atjaunina pati sevi ar dažādiem atjauninājumiem un pati pieņem dažādus lēmumus, kamēr lietotājs sērfo internetā vai spēlē spēles. Turklāt antivīruss pieprasa minimālu apkopi un uzmanību, kā arī ir ļoti droša, ātra un efektīva.
Oficiālā mājas lapa: Panda

6.360 Total Security

antivirus

Vēl viena cloud skenēšanas antivīrusu programma, kas spēj nodrošināt pilnīgu personālā datora aizsardzību pret vīrusiem. Tā ir ātra, droša un efektīva, kuru izmanto pasaulē aptuveni pusmiljards datorlietotāju. Programma ne tikai lieliski aizsargā datoru pret vīrusiem, bet arī pielāgojas datora sistēmai, liekot tai darboties vēl gludāk.
Oficiālā mājas lapa: 360

Un kādu antivīrusu izmanto Tu, lasītāj?

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Haiduk @ 2016.03.31 00:53

kapēc viņi ir sanumurēti?

#2 mursmurs @ 2016.04.01 12:46

Vislabākais antivirus ir kreisās un labās rokas komginācija izmantojot vismaz galvu.

#3 Draxo @ 2016.04.01 16:28

Grūti tad, ja galvā nekā īpaša nav. :)