Datuve :: Kā izskatīsies Apple iPhone 5?

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 47

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 47

Datuve.lv video
Top.LV

Kā izskatīsies Apple iPhone 5?

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.08.17 13:32  

Ja Apple ievēros savu tipisko grafiku, septembra sākumā gaidāma liela preses konference, kuras laikā uzņēmums nāk klajā ar jauniem produktiem. Tiek baumots, ka šī gada konferencē Apple atklās jaunāko iPhone viedtālruņa versiju.

Konkrēta informācija par to, kā izskatīsies jaunais iPhone, nav pieejama, taču tas neliedz jaunumu portāliem nākt klajā ar savām versijām par jauno viedtālruni. Jaunumu portāls PC Mag apkopojis astoņas dažādas versijas par iPhone 5 iespējamo izskatu. Dažādajās versijās tomēr manāmas arī kopīgas pazīmes - visi uzskata, ka jaunais tālrunis būs plānāks. Lielākā daļa uzskata, ka tam būs lielāks displejs, kas varētu konkurēt ar lielajiem Android viedtālruņu displejiem. Taču tas nenozīmē, ka pats viedtālrunis būs lielāks, jo tiek runāts par edge-to-edge dizainu - displejs stiepsies līdz pašām tālruņa korpusa malām.

Macworld Itālijas portāla versijā dzirdētas baumas, ka jaunajai iPhone versijai nebūs home taustiņa. Lielā displeja apakšā varētu būt izvietots kontroļu vai vairākuzdevumu panelis.


"Spiegu foto", kas parādījās Francijā, daudziem lika noticēt, ka tajā patiešām attēlots jaunais iPhone. Gizmodo ātri vien noliedza baumas, un tagad tiek uzskatīts, ka attēls ir Photoshop lietotāja darbs. Attēlā redzamais viedtālrunis ir plānāks, taču īpaši neatšķiras no iPhone 4.


Izplatītākās baumas par iPhone 5 ir saistītas ar tālruņa dizainu un izmēru - tas līdzināšoties iPhone 4 un vienīgā atšķirība būšot displeja izmērs. Zemāk izvietotajā attēlā redzama 9to5Mac redzams iPhone 4 un iespējamais iPhone 5 izskats.


Dizaineris Maikls Bonikovskis noskaidrojis visas baumas par iPhone 5 un apkopojis tās vienā dizainā. Viņa viedtālruņa versijai ir platāks displejs, plānāks korpuss un alumīnija korpusa aizmugurējā daļa.


Savu versiju par iPhone 5 piedāvā arī brazīļu dizaineris Giljermo Šasipens, kas paredz, ka jaunajai iPhone versijai būs lielāks displejs, HD kamera, turklāt tālrunis būs plānāks un tā antena būs izvietota citur.


Augustā pēc MacRumors lūguma CiccareseDesign radīja savu versiju par jaunāko Apple viedtālruni. Attēlā redzams, ka dizaineri gaida platāku home taustiņu, kas atbalstīs žestus, un dizainu, kas līdzinās Macbook Air dizainam.


Viedtālruņu vāciņu ražotāji bieži vien ir tie, kas pirmie piedāvā savas versijas par gaidāmo viedtālruņu izskatu, un Ķīnas uzņēmums Kulacase nav izņēmums. Viņu redzējums par iPhone 5 - lielāks displejs, cits kameras novietojums un dažas nelielas dizaina pārmaiņas.


My Next bija viena no pirmajām vietnēm, kas, balstoties uz dažādajām baumām, izveidoja savu jaunā Apple iPhone versiju. Kā redzams attēlā, viņuprāt, jaunajam iPhone būs lielāks, skārienjutīgs home taustiņš, lielāks displejs un plānāks korpuss.


To, cik precīzi izrādījušās šīs prognozes, uzzināsim, cerams, jau septembra sākumā.

PC Mag

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Stendec @ 2011.08.17 13:58

Kāpēc mani tas nesatrauc!?

Vai ar mani kaut kas nav kārtībā??

#2 pgg @ 2011.08.17 14:46

Stendec rakstīja:

Kāpēc mani tas nesatrauc!?

Vai ar mani kaut kas nav kārtībā??

:o Tevi neuztrauc? Tad tev ir problemas. Fiksi skrien arsteties, par sadam lietam nu NEVAR neviens palikt vienaldzigs.

#3 karuuzo @ 2011.08.17 16:30

Incredible, amazing, fascinating :D

m

PS. Bet Apple malači, neviens par nenojauš, kāds viņš izskatīsies :)

#4 jbiuhvyu @ 2011.08.17 18:14

Vai tad tehniski tāds edge-to-edge displejs eksistē? Moš kāds zin...

#5 bellys WWW @ 2011.08.17 19:22

jbiuhvyu rakstīja:

Vai tad tehniski tāds edge-to-edge displejs eksistē? Moš kāds zin...

ja nav tad būs, viņi par to parūpēsies, bet iphone pirkt nu nē...
ir interesanti bet ne aizraujoši..

#6 Neticis @ 2011.08.17 19:52

Kur Apple fani liek savus novecojušos gadžetus?
Glabā sekcijā aiz stikla?

#7 Gestapo @ 2011.08.17 22:46

Neticis rakstīja:

Kur Apple fani liek savus novecojušos gadžetus?
Glabā sekcijā aiz stikla?

Turpat kur Nokias.

#8 JohnieBee @ 2011.08.17 23:10

Super- Apple kartejo parejiem paradis kur vezi ziemo!! Gaidu ar nepacietibu, lai savu iPhone3GS nomainitu uz so!! Kur liksu veco? Mulkigs jautajums - daudzi pazinas gatavi par to maksat  180-200Ls...

#9 Googlists @ 2011.08.18 00:23

suuc uz kocinja. Tā viņš izskatīsies!

#10 Anonymous @ 2011.08.18 17:21

Da nebuus nekaads Iphone5, bet gan iOS5 un iCloud