Datuve :: Apple jaunākais un mazākais iPad Pro varētu maksāt 599 ASV dolārus

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 131

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 131

Datuve.lv video
Top.LV

Apple jaunākais un mazākais iPad Pro varētu maksāt 599 ASV dolārus

Ievietoja: OskarsM @ 2016.03.19 16:47  

ipadpro

Ir palikušas vairs tikai dažas dienas, līdz Apple kompānija atklās jaunāko iPhone viedtālruni un 9.7 collīgo iPad Pro, un kā vēsta 9to5Mac portāls, tad jaunākas iPad Pro varētu maksāt līdz pat 599 ASV dolāriem.

Mazais iPad Pro būs pieejams tirdzniecībā par līdz šim visaugstāko cenu, salīdzinot ar citiem 9.7 collas lieliem planšetdatoriem, tomēr, neskatoties uz samēra augsto cenu, šajā modelī tiks iekļauta visai liela atmiņa.

Balstoties pēc 9to5Mac portāla sniegto informāciju, tad iPad Pro standarta versija piedāvās 32 GB atmiņu, kamēr cits modelis - līdz pat 128 GB atmiņas. Tas atbilst "larger-side" iPad Pro uzglabāšanas konfigurācijām, savukārt iPad Air 2 sastāv no 16 GB, 64GB un 128 GB modeļiem. Tajā pašā laikā jaunais iPad Pro tomēr neaizstās iPad Air 2, kā rezultātā pircēji cerēja, ka Air 2 cena varētu samazināties.

Jaunais 9.7 collīgais iPad Pro būs visbagātīgāk aprīkotais un ievērojamākais iPad planšetdators. Tā izmantos A9X procesoru, četrus skaļruņus, atbalstīs kompānijas zīmuli (Apple Pencil) un Smart Connector, kas ļaus savienot un strādāt ar jaunu, mazu viedo tastatūru, kuru arī noteikti atklās vienlaikus ar iPad Pro nākamajā pirmdienā rīkotajā Apple pasākumā.

9to5Mac vēl norāda, ka jaunākais iPad Pro faktiski ir aprīkots ar 12 megapikseļu kameru, kas spēs ierakstīt 4K video, kamēr Apple milzis 12.9 collu modelis izmanto vien 8 megapikseļa kameru.

21.martā Apple mūs noteikti pārsteigs ar jauniem produktiem - gan ar jaunu iPhone, planšetdatoru, Apple viedpulksteni un varbūt vēl kaut ko negaidītu.

Saistītie raksti