Datuve :: Apple nākamās paaudzes iPad nebūšot iPad Air 3

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 126

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 126

Datuve.lv video
Top.LV

Apple nākamās paaudzes iPad nebūšot iPad Air 3

Ievietoja: OskarsM @ 2016.02.26 21:25  

iPad

Līdzšinējās baumas izrādījušās nepatiesas, un to vietā nāk citas: jau drīzumā gaidāmais Apple planšetdators nesauksies iPad Air 3, kā tika baumots, taču tā izmērs būšot mazāks par iPad Pro ar 9.7 collu displeju, kuru visticamāk atklās martā rīkotajā Apple pasākumā.

9to5Mac portāls ziņo, ka nākamais iPad būs zem iPad Pro zīmola, piedāvājot mazāka izmēra planšetdatoru nekā pagājušā gada novembrī izlaistais Apple milzis ar 12.9 collu izmēru. Tas liek nojaust, ka nākamajā modelī Apple varētu izmantot četrus skaļruņus, tādu pašu procesu kā priekšgājēji, kā arī tādu pašu RAM ietilpību kā iPad Pro, turklāt tas atbalstīs arī Apple zīmuli.

Tāpat arī tiek ziņots, ka Apple gatavojas izstrādāt viedo tastatūru, kura būtu krietni mazākā izmērā un tiktu iekļauts kā aksesuārs jaunajam planšetdatoram. Tā būšot cenas ziņā līdzvērtīga kā iPad Air 2 viedtastatūras versijai, kura maksā sākot ar 799 ASV dolāriem līdz pat 1,079 ASV dolāriem.

Tiek lēsts, ka jaunākā iPad planšetdatora versija kopā ar jaunāko iPhone 5SE atklātībā nāks 15.martā notiekošajā pasākumā, kad tiks izkliedētas baumas un sniegtas atbildes uz neatbildētajiem jautājumiem.

Saistītie raksti