Datuve :: USB Type-C: LeEco - pirmie viedtālruņi bez 3.5mm austiņu izejām

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 72

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 72

Datuve.lv video
Top.LV

USB Type-C: LeEco - pirmie viedtālruņi bez 3.5mm austiņu izejām

Ievietoja: kapanen @ 2016.04.24 20:33  

LeEco

Baumo un runā, ka iPhone 7 telefoniem vairs nebūs ierastās 3.5mm austiņu izejas. Kamēr baumas izplatās, tikmēr kāds mazpazīstams Ķīnas viedtālruņu ražotājs jau savos jaunajos modeļos ir „izravējis” minēto austiņu izeju – šiem telefoniem ir pavisam cita veida austņu izeja, kura savā veidā ir diezgan universāla.

Ķīnas kompānija LeEco savā veidā ir pārspējusi populāro tehnoloģiju flagmani – Apple. Uzzinot šo faktu, daudzi Android fani jau ir paspējuši paņirgāties par to, ka kāda neliela kompānija ir tehnoloģiju attīstībā ir apsteigusi Apple.

LeEco zīmols ir izdevis trīs jaunus viedtālruņus – Le 2, Le 2 Pro un Le Max 2. Lai klausītos mūziku uz šiem telefoniem – nepieciešams iegādāties jaunā tipa austiņas ar USB Type-C ieeju, kuras pats uzņēmums arī pārdos.

LeEco

LeEco jauno telefonu cenas ir attiecīgi – Le 2 maksās 170 ASV dolāru, Le 2 Pro maksās 230 ASV dolāru un LeMax 2 maksās 325 ASV dolāru.

Le 2 un Le 2 Pro būs aprīkoti ar 10-core Mediatek procesoru un to ekrānu izmērs 5 collas.

5,7 collu Le Max Pro ir aprīkots ar Qualcomm 820 procesoru un 6GB operatīvo atmiņu (lielākajai daļai Android telefoniem ir tikai 3-4GB operatīvā atmiņa, bet iPhone 6s ir tikai 2GB).

Klīst baumas, ka ne tikai Apple kompānija vēlas savos telefonos iekļaut USB Type-C austiņu tipu – tas nozīmē, ka 3.5mm austiņu izejas pastāvēšana viedtālruņos ir tikai laika jautājums

Saistītie raksti