Datuve :: iPhone drīzumā tiks iekļauta "nakts režīms" funkcija

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 102

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 102

Datuve.lv video
Top.LV

iPhone drīzumā tiks iekļauta "nakts režīms" funkcija

Ievietoja: OskarsM @ 2016.01.11 21:00  

nightshift

Apple jaunākajā iOS 9.3 Beta versijā iekļaus "nakts režīms" funkciju - tas nozīmē, ka iPhone un iPad ekrāns nakts laikā automātiski nomainīs zilo uz dzelteno gaismu.

Kā Apple kompānija apgalvo: "Nakts režīms" izmantos lietotāja iOS ierīces pulksteni un ģeogrāfisko atrašanās vietu, lai noteiktu, kad ir iestājusies tumsa. Tādējādi "nakts režīms" automātiski pārslēgsies uz citu krāsas toni (dzeltenu), kas ir patīkamāks acīm."

Balstoties uz zinātniskajiem eksperimentiem, tad pēdējā laikā kompānijas izstrādā arvien vairāk spilgti zilus ekrānus, cenšoties panākt lielāku efektivitāti. Taču, kā izrādās, tad šī zilā gaisma nelabvēlīgi ietekmē cilvēkus nakts laikā, it īpaši miegu. Tā rada miega traucējumus, kas var ietekmēt nākamā diena labsajūtu un darba ražīgumu, kā arī zilā gaisma nomāc hormonus, kas liek cilvēkiem doties pie miera. Ne velti vairāki eksperti ir pauduši, ka nav vēlams pirms gulētiešanas izmantot datorus, televizorus, mobilos telefonus un citas ierīces.

Lai vai kā, Apple sper soli pareizajā virzienā, domājot par cilvēka veselību, kas ir lieliski. Pagaidām šī funkcija ir pieejama tikai izstrādātājiem, kuri ir lejupielādējuši iOS 9.3 Beta versiju, tādēļ mums nāksies gaidīt kādu laiku, kad programmatūras atjauninājumā būs iekļauta šī interesantā funkcija.

Saistītie raksti