Datuve :: Konica Minolta piedāvā programmatūru Apple mobilo iekārtu pievienošanai pie tās printeriem

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 90

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 90

Datuve.lv video
Top.LV

Konica Minolta piedāvā programmatūru Apple mobilo iekārtu pievienošanai pie tās printeriem

Ievietoja: Antra_F @ 2012.01.24 21:27  

Konica Minolta ir ieviesusi programmatūru - PageScope Mobile, lai savienotu tās multifunkcionālās ierīces ar Apple visiecienītākajām mobilajām ierīcēm iPhone®, iPadTM un iPod touch®. PageScope Mobile ļauj lietotājiem pārlūkot, lasīt un drukāt dokumentus no šīm mobilajām ierīcēm, kā arī saņemt skanētus dokumentus no Konica Minolta bizhub multifunkcionālajām iekārtām. Jaunā programmatūra tagad ir pieejama bez maksas App Store.

"Tā kā Apple mobilie produkti kļūst arvien populārāki biznesa pasaulē, pieaug pieprasījums pēc drukāšanas tieši no šīm ierīcēm”, uzsver Simona Dēlhaimere (Simone Dahlheimer), Konica Minolta Business Solutions Europe produktu vadītāja . “Ar PageScope Mobile mēs nodrošinām iespēju drukāt no iPhone, iPad un iPod touch izmantojot bezvadu savienojumu. Mēs arī nodrošinām lietotājiem iespēju saņemt dokumentus no mūsu atbalstītām multifunkcionālām iekārtām.”

PageScope Mobile pamatā piedāvā divas funkcijas: drukāšanu no mobilās ierīces un skanēto dokumentu saņemšanu no Konica Minolta multifunkcionālām iekārtām – abi veidi izmanto Wi-Fi. Lietotne darbojas ar iPhone, iPad un iPod Touch.

"Programmatūra ir pieejama bez maksas App Store un tā palīdzēs lietotājiem izbaudīt vēl lielāku brīvības priekšrocību, kādu viņi jau bauda, lietojot mobilās ierīces,” turpina Simona Dēlhaimere (Simone Dahlheimer). “Jo mūsu mērķis ir izpildīt pieaugušo pieprasījumu pēc tīkla un mākoņdatošanas risinājumiem biroja vidē, piedāvājot tādas lietotnes, kā PageScope Mobile, kas bija pašsaprotams mūsu darba galarezultāts.”

Saistītie raksti

Komentāri

#1 OSrams @ 2012.01.31 19:20

Stulbie pajoli būtu labāk Linux draiverus uztaisijuši.