Datuve :: Facebook pieņēmuši darbā slaveno iPhone hakeri GeoHot

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 78

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 78

Datuve.lv video
Top.LV

Facebook pieņēmuši darbā slaveno iPhone hakeri GeoHot

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.06.27 19:59  

Džordžs "GeoHot" Hotss (George Hotz), kas ir pazīstams iPhone hakeris, iekļuvis Apple izpilddirektora Stīvena Džobsa melnajā sarakstā, taču abiem ir vairāk kopīga nekā sākumā varētu šķist. Gluži kā Džobsa kungs (un Bils Geitss), arī GeoHot jaunībā nodarbojās ar aparatūras un programmatūras uzlaušanu, un tieši tāpat kā Džobss, arī Hotss iesaistījies elektroniskās pasaules korporatīvajā daļā.

GeoHot, kas reiz vēlējies savu nākotni saistīt ar neiroloģiju, atjaunojis sava Facebook profila informāciju, paziņojot, ka kopš 9. maija strādā Facebook. Hotss nesen tiesājās ar Sony par PlayStation 3 konsoles uzlaušanu. Jaunais hakeris gan nav pirmais digitālais dumpinieks, ko savā paspārnē paņēmuši Facebook. 2004. gadā uzņēmums pieņēma darbā Šonu Pārkeru - vienu no Napster pakalpojuma veidotājiem (2005. gadā gan viņš bija spiests uzņēmumu pamest, jo tika arestēts par kokaīna uzglabāšanu), kā arī Krisu Patnemu - slavenu Facebook profilu hakeri.


Arī Apple savulaik ir pieņēmuši darbā hakerus (iOS hakeri Pīteru Hajasu), savukārt pirmā iOS tārpa veidotāju Ešliju Taunsu nesen darbā pieņēma Austrālijas iPhone programmatūras izstrādātāji Mogeneratio. Pētījumi liecina, ka 25 procenti bijušo hakeri strādā valdības labā.

DailyTech

Saistītie raksti

Komentāri

#1 garaisezis @ 2011.06.27 22:34

viniem jau tolkam nav izveeles jo savaadaak sodaamiiba ir tik liela kad pat mazbeerni maksaas visu muuzu

#2 Bugminsterr @ 2011.07.03 17:46

Tas patiesiibaa ir arii pashu razjotaaju interesees pienemt bijushos hakerus darbaa. Vinji paliidzees atrisinaat probleemas sisteemaa kas liegs vai vismaz apgruutinaas citiem uzlauzt attieciigo programmatuuru.