Datuve :: Nepatīkams atjauninājums Facebook aplikācijai priekš Blackberry

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 100

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 100

Datuve.lv video
Top.LV

Nepatīkams atjauninājums Facebook aplikācijai priekš Blackberry

Ievietoja: kapanen @ 2016.03.16 22:51  

BB10

Kopš 15.marta Blackberry World veikalā ir pieejams jauns atjauninājums aplikācijai "Facebook for Blackberry 10". Protams, daudzi gaidīja kardinālus uzlabojumus šai aplikācijai, jo tā mēdza stagnēt un ķerties - tomēr uzinstalējot atjauninājumu, daudzu lietotāju cerības pārvērtās negatīvā izbrīnā.

Šis atjauninājums visu attīstību pagrieza atpakaļgaitā - tagad Blackberry lietotāji varēs Facebook izmantot no oficiālās mobilās versijas. Tāda aplikācija kā Facebook priekš Blackberry OS vairs nebūs.

Vienā no populārākajiem Blackberry lietotāju forumiem Crackberry.com ir rakstīts, ka visiem Blackberry lietotājiem šis atjauninājums ir jāveic līdz 2016.gada 31.martam, jo pēc šī datuma esošā aplikācija "Facebook for Blackberry 10" pārtrauks pilnībā darboties.

Tas viss ir saistīts ar to, ka izdevējs nav spējis esošajā aplikācijā ietvert tik daudz iespēju, kādas tiek piedāvātas mobilajā WEB versijā. Līdz ar to šo aplikāciju nevar uzskatīt par pilnvērtīgu un tā nav tik bagātīga kā mobilā versija. Tas ir iemesls, kāpēc šī aplikācija tiek pārtraukta un izņemta no apgrozības.

Šis atjauninājums attiecās uz Blackberry operētājsistēmām Blackberry 10, Blackberry 7.1 un vecākām.

Tomēr Blackberry World veikalā ir pieejama alternatīva aplikācija priekš Facebook - Face 10, par kuru lietotāji līdz šim izteikušies visnotaļ pozitīvi.

Saistītie raksti