Datuve :: Nopērkams modernākais Sony BRAVIA televizors

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 96

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 96

Datuve.lv video
Top.LV

Nopērkams modernākais Sony BRAVIA televizors

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.06.06 18:16  

Šī gada Sony BRAVIA televizoru flagmanis - HX920 šonedēļ nonāks Latvijas veikalu plauktos.

HX920, līdzīgi kā visi 2011.gada BRAVIA televizori, nodrošina piekļuvi internetam tavā televizora ekrānā. BRAVIA Internet Video pakalpojumā, kura kanālu un pakalpojumu skaits nemitīgi pieaug, šobrīd ir vēl vieglāk atrast to, ko vēlaties skatīties, jebkurā laikā. HX920 varat pārlūkot populārās video koplietošanas vietnes, piemēram, YouTube™ no dīvāna, bez nepieciešamības pieslēgt datoru.


Ar tiešlaika atjauninājumiem vietnēs Twitter™ un Facebook™ uzziniet, ko dara jūsu draugi. Varat arī televizora ekrānā apmeklēt savas iecienītākās tīmekļlapas un meklēt internetā, izmantojot tīmekļa pārlūku Opera.


HX920 integrēts Wi-Fi uztvērējs, DLNA un Wi-Fi Direct ļauj ātri un viegli piekļūt saderīgās ierīcēs noglabātiem fotoattēliem, mūzikai un filmām visā mājā.
Pievienojiet HX920 komplektācijā iekļauto kameru un mikrofonu, un varēsit veikt bezmaksas balss un videozvanus Skype™. Sazinieties ar draugiem un ģimeni uz lielā ekrāna, nedrūzmējoties pie datora.


Citas HX920 noderīgas funkcijas ir tiešais ieraksts ārējā cietajā diskā, izmantojot USB pieslēgvietu. Vienkārši uzstādiet televizoru, lai tas veic ierakstu, izmantojot Electronic Programme Guide un tas automātiski saglabās programmas.

Jūs varat izmantot bezmaksas iPhone un Android lietotnes, lai izmantotu viedtālruni kā tālvadības pulti. Izmantojiet tālruni, lai vadītu jaunās funkcijas, piemēram, TrackID™, kas identificē televizorā skanošo mūziku ar vienas pogas pieskārienu. Lietotne tāpat ir ērts veids, lai rakstītu, izmantojot tālruņa tastatūru, kad vēlaties pārlūkot tīmekli televizorā. Ērtākai teksta ievadei iespējams izveidot arī savienojumu ar atsevišķiem VAIO klēpjdatoriem.


Uzlabota 2D un 3D Full HD attēla kvalitāte
HX920 ir skaidrāks un gaišāks pilnas augstas izšķirtspējas (Full HD) 3D attēls ar minimālu attēla izplūšanu. Televizora komplektācijā ir Sony 3D active Shutter briļļu komplekts. Brilles tagad ir ātri uzlādējamas, un tās ir vieglākas, lai labāk piegulētu acīm.

Tāpat uzlabota ir arī Full HD 2D attēla kvalitāte. HX920 ir novatorisks Intelligent Peak LED aizmugurapgaismojums skaistam, sinemātiskam attēlam ar piesātinātu melno krāsu un uzlabotiem baltās krāsas līmeņiem.

Jaunākā Motionflow tehnoloģija apvieno uzlaboto LED aizmugurapgaismojumu ar High Frame Rate paneli, lai uzlaboto attēla detalizāciju un radītu plūstošākas kustību epizodes. Motionflow XR 800 nozīmē, ka varat skatīties ātras kustību spēles, sporta pārraides un filmas ar 800 kadru sekundē ekvivalentu un baudīt augstas detalizācijas attēlu ar mazāku attēla izplūšanu.

HX920 tāpat ir iebūvēts X-Reality PRO, jauns attēla procesors, kas nodrošina izteiksmīgu detalizāciju pat standarta izšķirtspējas attēliem. X-Reality PRO iet soli tālāk: šis divkodolu attēlu apstrādes procesors rada dzīvei atbilstošus attēlus un var pat uzlabot sliktas kvalitātes attēlus no interneta līdz gandrīz HD izšķirtspējai.

HX920 būs nopērkams Sony centros un labākajos elektronikas veikalos visā Latvijā par aptuveno cenu:
46” – Ls 1757
55” – Ls 2108
65” – Ls 3444

Saistītie raksti