Datuve :: BlackBerry Monaco Touch: viedtālrunis ar 3,7 collu skārienjutīgo displeju

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 93

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 93

Datuve.lv video
Top.LV

BlackBerry Monaco Touch: viedtālrunis ar 3,7 collu skārienjutīgo displeju

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.01.28 11:06  

Lai gan Reasearch In Motion (RIM) netaisoties iemaniīt QWERTY tastatūru pret skārienjutīgajiem ekrāniem, tīmeklī parādījusies neoficiāla informācija, kas liecina par pretējo. Tapšanas stadijā atrodas BlackBerry viedtālrunis ar segvārdu Monaco Touch, kuram nav QWERTY tastatūras.

Viedtālrunim ir 3,7 collu skārienjutīgais displejs ar 480x800 pikseļu izšķirtspēju, 1,2GHz Qualcomm procesors, BlackBerry 6.1 operētājsistēma, 5 megapikseļu kamera ar autofokusu, LED zibspuldzi un HD video ieraksta funkciju (720p formātā). Tāpat tālrunim ir NFC tehnoloģija, 768MB operatīvā atmiņa, 4GB atmiņa, akselerometrs, magnetometrs, Bluetooth 2.1, WiFi (IEEE 802.11b/g/n), kā arī GPS uztvērējs.


BlackBerry Monaco Touch ir globāls viedtālrunis – tas nozīme, ka viedtālrunis darbosies CDMA EV-DO, GSM/GPRS/EDGE un UMTS/HSDPA tīklos.

Viedtālrunis tirgū nonākšot šī gada trešajā ceturksnī.

Compulenta

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Artanis @ 2011.01.28 13:07

BB atsakās no saviem lielākajiem 'knifiem', lai skrietu līdzi masu patērētāju plūsmai. Fuj. Tieši kvalitatīva fiziskā klaviere bija viena no lietām, kas piedūra BB lietotājus. Šajā gadījumā arī dizains ne visai izdevies - Curve joprojām bija labākā BB tālruņu sēija.

#2 jurgenz WWW @ 2011.01.30 12:40

šitais jau LG vai kko tādu reāli atgādina.

iepriekšējais torch gan man patīk, ar visu querty ir :))
stormiem arī nav ne vainas, lai arī nav querty, ir "spiežamais" touchscreen. Tas, tā, patika lietojot, ir tā pogas sajūta.

bet nu, kapēc tiešām, kā jau 1# minēja, ir jāskrien līdzi masām? Tas ir biznesa klases telefons, kapēc jātaisa vēlviens 4fun telefons?