Datuve :: Microsoft piedāvā webOS izstrādātājiem bezmaksas WP7 tālruņus un apmācību

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 58

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 58

Datuve.lv video
Top.LV

Microsoft piedāvā webOS izstrādātājiem bezmaksas WP7 tālruņus un apmācību

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.08.23 17:11  

Ātri vien pēc HP paziņoja atteikties no webOS ierīču ražošanas, Microsoft izmantojuši iespēju piesaistīt webOS izstrādātāju uzmanību. Windows Phone 7 direktors Brendons Vatsons pagājušās nedēļas beigās paziņoja, ka ikvienam webOS izstrādātājam, kas vēlēsies pievērsties WP7 izstrādei, tiks piedāvāts bezmaksas tālrunis, izstrādes rīki un apmācība.

Vatsons kopš tā brīža saņēmis tūkstošiem vēstuļu no izstrādātājiem, kas gatavi pieņemt šo piedāvājumu. "Liels paldies par jūsu izrādīto interesi un vēlmi papildināt Windows Phone komandu ar savu talantu. Ja godīgi, mēs nebijām gaidījuši tik lielu atsaucību, tādēļ esam nedaudz izsisti no sliedēm. Mums ir ārkārtīgi liels prieks uzņemt jūs savā komandā, un ar nepacietību gaidām, ko jūsu iztēle spēs radīt uz Windows Phone audekla."


Šī nav pirmā reize, kad Vatsons nedaudz pāršāvis par strīpu, cenšoties popularizēt savu platformu izstrādātāju vidū. Agrāk līdzīgus piedāvājumus saņēmuši augsta līmeņa izstrādātāji, tajā skaitā iPhone un PS3 uzlauzējs Džordžs geohot Hots. Vatsons arī piedāvājis bezmaksas tālruņus slavenībām, kurām sagādā problēmas iPhone vai Android viedtālruņi. WP7 prezidents pat publicējis savu tālruņa numuru Twitter vietnē, lai atbildētu uz jautājumiem par operētājsistēmas izstrādes procesu.

Pašlaik Windows Phone 7 lietotājiem programmatūras veikalā tiek piedāvāti gandrīz 30 tūkstoši lietotņu. Tas ir niecīgs skaitlis, salīdzinot ar iOS vai Android lietotņu klāstu, taču tas pastāvīgi aug. Acīmredzot, Microsoft izdodas piesaistīt izstrādātājus, kas ir ārkārtīgi svarīgs uzdevums.

TechSpot

Saistītie raksti

Komentāri

#1 mac_beton @ 2011.08.24 00:50

Jauki, uzskatu ka sis ir diezgan nozimigs solis microsoftam.

#2 R @ 2011.08.24 01:01

mezhonji iznicinaja webOS - nu lopi HP ir LOPI - es ceru ka vismaz paliks kadi entuziasti kas nebeigs rakstit softu un tweekus prieksh webOS'a

#3 mac_beton @ 2011.08.24 01:07

vispar jau es pirmo reizi taadu web OS dzirdu..

#4 Kunz @ 2011.08.24 02:21

Gan jau Samsung nopirks šo HP divīziju, jo Google ar savu Motorola Mobility pirkumu ir pamatīgi sasālījuši nabaga korejiešiem radošo izaugsmi Android vidē. Kas nesanāca ar Bada, sanāks ar webOS reinkarnāciju?

#5 mac_beton @ 2011.08.25 19:03

samsungam ar hp nav nekada sakra jo HP ir zem microsofta - kurs ciiem savus produktus nekad neatdos