Datuve :: Microsoft izlaidīs universālu Skype aplikāciju Windows 10 platformai

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 89

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 89

Datuve.lv video
Top.LV

Microsoft izlaidīs universālu Skype aplikāciju Windows 10 platformai

Ievietoja: OskarsM @ 2016.03.25 21:05  

microsoft

Microsoft kompānija pērn no Windows 8 izņēma Skype skāriendraudzīgo aplikāciju, lai universālas aplikācijas vietā izveidotu atsevišķu ziņu apmaiņas un video zvanīšanu programmu Windows 10 video.

Tomēr tagad kompānija maina savus plānus, uzklausot cilvēka atsauksmes. "Kamēr ekrāni paliek arvien lielāki gan planšetdatoriem, gan personālajiem datoriem, un cilvēki izmanto dažādus aplikācijas - vēloties tās ierobežot un nevis izkaisīt pa visu datora darbvirsmu", tā izteicās viens no Skype pārstāvjiem.

Programmatūras milzis tagad plāno izlaist universālu Windows 10 operētājsistēmai paredzētu aplikāciju jau tuvāko nedēļu laikā. Tās dizains ir veidots tā, lai nodrošinātu vienotu un veselu Skype funkcionalitāti Windows 10 videi ar vienkāršotu izskatu un darbību gan uz datora darba virsmas, gan mobilajos telefonos.

Jaunā Windows 10 Skype aplikācija solās būt vēl ērtāka un tā atbalstīs video zvanus, ziņu apmaiņu un citas ierastās Skype pamatfunkcijas. Laika gaitā aplikācija piedzīvos arī dažādus atjauninājumus, ieviešot programmatūrā jaunas iespējas - izveidot grupas video zvanus, ekrāna koplietošanu, video ziņas un citas interesantas lietas.

Jaunā Microsoft universālā Skype aplikācija priekš Windows 10 nozīmē, ka kompānijai tagad ir trīs dažādas Skype aplikācijas savas pēdējās operētājsistēmas videi. "Laika gaitā šīs aplikācijas mēs pilnveidosim Windows 10 Skype Universal Windows Platform aplikācijā kā vienu veselumu", stāsta Skype pārstāvis.

Microsoft plāno to visu īstenot pakāpeniski, uzklausot cilvēku atsauksmes, lai pārliecinātos, ka gala rezultātā aplikācija būs pilnīgi lietotāju vēlmēm atbilstošan. Turklāt, lai lietotāji iemēģinātu šo jauno Skype betu, nepieciešams būt par vienu no Windows 10 testētājiem (Insider).

Microsoft kompānija plāno jauno Skype aplikāciju Windows 10 operētājsistēmai izdot jau tuvāko nedēļu laikā, un vēl ar plašākām iespējām - šī gada beigās.

Saistītie raksti