Datuve :: Microsoft laidīs klajā jaunu Live Tiles priekš Windows 10

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 83

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 83

Datuve.lv video
Top.LV

Microsoft laidīs klajā jaunu Live Tiles priekš Windows 10

Ievietoja: OskarsM @ 2016.03.26 21:01  

livetiles

Microsoft kompānija ļoti aktīvi strādā pie savas Live Tiles programmas jau vairākus gadus, cenšoties to padarīt vēl interaktīvāku un kvalitatīvāku. Lai arī programma ir tikusi uzlabota un papildināta vairākas reizes jau kopš iepazīšanas uz Windows 8 operētājsistēmas iepazīšanas, saglabājot tādu pašu Live Tiles funkcionalitāti arī Windows 10, taču šoreiz tas varētu mainīties.

Nākamnedēļ notiekošajā Microsoft Build Developers konferencē kompānija rīkos sesiju ar nosaukumu "What's New for Tiles and Toast Notifications". Sesijas nosaukums varētu liecināt, ka Live Tiles tiešām tiks ieviestas izmaiņas. "Live Tiles tiks papildināta ar diviem pieprasītiem pārsteigumiem, kurus nevēlēsies palaist garām", tika minēts sesijas piezīmē.

Jāpiebilst, ka sākotnēji kompānija vēlējās izlaist Windows 10 vienlaikus ar interaktīvo Live Tiles, taču dažādu apstākļu dēļ tas nenotika. Visai iespējams, ka Microsoft šo uzlaboto programmu varētu iekļaut kādā no nākamajiem programmatūras atjauninājumiem.

Jaunais Live Tiles atjauninājums ļaus lietotājiem vieglāk mijiedarboties ar paziņojumiem aplikācijā. Tā vietā, lai attiecīgi dotos un rakstītu e-pastu - Tev būs iespēja krietni ietaupīt laiku un to izdarot caur Live Tiles, kur varēsi gan pārskatīt e-pasta esošās ziņas, gan uz tām atbildēt. Tas būtu ļoti noderīgi tādām lietojumprogrammām kā kalkulators, lai nenāktos atvērt tā pilno aplikāciju.

Nav īsti skaidrs, kas Microsoft pētniecības projektā ir "divi augsti pieprasīti" pārsteigumi, bet par Microsoft Windows 10 plāniem mēs uzzināsim jau pavisam drīz - pēc nedēļas Build 2016 pasākumā. Palieciet kopā ar Datuvi!

Saistītie raksti