Datuve :: Samsung prezentē trīs jaunus Wave sērijas viedtālruņus ar bada 2.0 operētājsistēmu

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 65

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 65

Datuve.lv video
Top.LV

Samsung prezentē trīs jaunus Wave sērijas viedtālruņus ar bada 2.0 operētājsistēmu

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.09.12 10:31  

Samsung Electronics, vadošais mobilo telefonu ražotājs, ir prezentējis 4 collu premium dizaina augstas veiktspējas viedtālruni Wave 3, sociālo tīklu lietotājiem pielāgoto Wave M un jaunajiem viedtālruņu lietotājiem paredzēto Wave Y.

Visas trīs ierīces, kas radītas, izmantojot Samsung plašo novatora pieredzi, darbojas ar Samsung bada 2.0 operētājsistēmu. bada 2.0 sniedz plašu jaunu funkciju klāstu, kas ietver vairākuzdevumu funkcionalitāti, Wi-Fi Direct, balss atpazīšanu un Near Field Communication iespējas. Visi šie jaunievedumi palīdzēs Wave viedtālruņu lietotājiem izmantot dažādus foto un failu koplietošanas servisus bez interneta starpniecības, kā arī veikt mobilos maksājumus un sabiedriskā transporta caurlaižu papildināšanu.

ChatON ir Samsung patentēts mobilās komunikācijas serviss, kas darbojas visās populārākajās mobilajās ierīcēs. Šis globālais starp-platformu komunikācijas serviss ļauj acumirklī savienot visus jūsu draugus un kontaktus. Piemēram, ar grupu tērzēšanas funkciju lietotāji var izveidot paši savas kopienas. Savukārt ChatON servisa interneta klients ļauj koplietot sarunas un dažāda veida saturu starp mobilajām ierīcēm un datoru.

Savu Wave sērijas telefonu iespēju paplašināšanai lietotāji var izmantot arī integrēto aplikāciju veikalu Samsung Apps. Atjaunotā viedtālruņu lietotājsaskarne un Samsung Apps veikals ļaus piemeklēt gan visā pasaulē pazīstamas, gan arī lokāli pielāgotas aplikācijas.

„Viedtālruņi kļūst arvien populārāki, un jauni Wave viedtālruņi ir pirmie, kas gūs labumu no mūsu bada 2.0 platformas iespējām. Mēs esam radījuši vienkārši lietojamus viedtālruņus, kas var kalpot par iedvesmu turpmākai tirgus attīstībai,” paziņoja JK Šins (JK Shin), Samsung Electronics Mobilo komunikāciju nodaļas prezidents un vadītājs.


Gudrs un ar stilu - Wave 3
Samsung Wave 3 ir elegants viedtālrunis, kas ir aprīkots ar tirgū vadošo 4 collu Super AMOLED ekrānu, 1.4GHz procesoru un HSPA+ datu pārraides standartu. Viedtālrunis ir veidots Wave sērijai raksturīgajā stilā, kā korpusa materiālu izmantojot matētu metālu. Wave 3 ir perfekta ierīce lietotājiem, kuriem ir svarīgs to stils, turklāt tālruņa anodētā alumīnija korpuss ir tikai 9.9 milimetrus plāns, lai saglabātu kompaktumu un iederētos pat visaktīvāko lietotāju ikdienā.

Wave 3 ietver Samsung integrēto Social Hub un Music Hub centrmezglu, ļaujot veikt dziesmu un mūzikas albumu pasūtīšanu un lejupielādēšanu tiešsaistē. Ar uzlabotu vairākuzdevumu funkcionalitāti, aplikāciju push notification iespējām un Wi-Fi Direct funkciju, Wave 3 nodrošina izcilas savienojumu un izklaides iespējas, lai kur arī jūs atrastos.


Pirmais ar ChatON aprīkotais viedtālrunis - Wave M
Samsung Wave M palīdz lietotājiem saglabāt aktīvu sociālo dzīvi un būt vienmēr informētiem par notiekošo ar ChatON un Social Hub servisiem. Ar lielu 3.65 collu HVGA ekrānu, kas veidots no rūdīta stikla un ietverts metāla korpusā, Wave M ļauj lietotājiem nezaudēt sakarus neatkarīgi no tā, kur viņi atrodas. ChatON, ziņu straumēšana no interneta, uzlabota interneta pārlūkošana un Wi-Fi aplikācijas sniedz vienkāršas un efektīvi lietojamas mobilās komunikācijas iespējas. Turklāt Wi-Fi Direct un Near Field Communication funkcijas sniedz papildu iespējas izmantot modernākos pakalpojumus.


Ienāc viedtālruņu pasaulē ar Wave Y
Samsung Wave Y ir lieliski piemērots lietotājiem, kas uzsāk savu iepazīšanos ar viedtālruņu iespējām. Ar stilīgu metālisku korpusu un lielu 3.2 collu HVGA ekrānu jaunie lietotāji var droši spert pirmos soļus mobilo sociālo tīklu pasaulē ar Social Hub centrmezglu un ChatON servisu. Wave Y lietotājiem ir pieejamas arī vienkāršas viedtālruņa personalizēšanas iespējas ar Live Panel, Lock Screen funkcijām un mapju pārvaldnieka palīdzību. Savukārt Music Hub centrmezgls, sniedz pieeju plašai mūzikas ierakstu kolekcijai.

Samsung Wave 3 specifikācijas



Samsung Wave M specifikācijas



Samsung Wave Y produkta specifikācijas

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Ernests2 @ 2011.09.12 13:58

Aprakstā neredzēju, bet tas pirmais Founs izskatā aprīkots ar kādu no Samsung mirstošajām, pašizdomātajām operētājsistēmā, nav Andrīts, nav ballīte !