Datuve :: HTC sadarbībā ar BEATS piedāvā jauno HTC SENSATION XE™ - pirmo tālruni ar integrētu BEATS AUDIO™

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 102

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 102

Datuve.lv video
Top.LV

HTC sadarbībā ar BEATS piedāvā jauno HTC SENSATION XE™ - pirmo tālruni ar integrētu BEATS AUDIO™

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.09.14 12:44  

Trešdien, 14.septembrī, globālais mobilo sakaru ierīču ražotājs HTC prezentējis tālruni HTC Sensation XE, kas ir pirmais jaunajā HTC viedtālruņu sērijā ar integrētu Beats Audio tehnoloģiju, lai sniegtu lietotājiem ierakstu studijas līmeņa skaņas kvalitāti. HTC Sensation XE piedāvā maksimālu multimediju pieredzi, uzstādot jaunu audio kvalitātes standartu mobilo ierīču tirgū. Papildus, pateicoties 1,5 GHz divkodolu procesoram un palielinātai baterijas ietilpībai, HTC Sensation XE ir uzlabots darbības ātrums un baterijas darbības ilgums, kas ļauj ierīces lietotājiem klausīties, skatīties, runāt un izmantot internetu vēl ilgāk.

“Audio ir kritiski svarīga jebkura mobilās ierīces lietotāja pieredzes sastāvdaļa, un mēs nepārtraukti paplašinām audio kvalitātes robežas, lai uzlabotu ne tikai balss sakaru kvalitāti, bet arī mūzikas, filmu un spēļu kvalitāti”, uzsver HTC prezidents globālās pārdošanas un mārketinga jautājumos Džeisons Makenzi (Jason Mackenzie). “HTC Sensation XE piedāvā patiešām neticamu pieredzi, kas skaidri demonstrē mūsu apņemšanos lietotājus iecelt viņu mobilās pasaules centrā”.


Maksimāla audio kvalitātes pieredze
HTC Sensation XE ir pirmā ierīce, kurā integrētas Beats Audio tehnoloģijas – apvienojot programmatūru un aparatūru, kas ļauj mūziku klausīties tā, kā mūziķis to iecerējis. Kad ierīce tiek lietota ar ekskluzīvajām Beats by Dr.Dre in-ear austiņām, telefons automātiski pārslēdzas uz īpašu Beats by Dr.Dre skaņas profilu, nodrošinot austiņām pielāgotu audio ierakstu atskaņošanu.

Nav būtiski, kuru no aplikācijām mūzikas ierakstu atskaņošanai jūs izmantojat – jūs dzirdēsiet pilnīgāku basu skanējumu, izteiksmīgu vokālu, kā arī jaunu skaņas dzidruma un diapazona līmeni, tādējādi piedāvājot audio tā, kā to ir gribējis mākslinieks.


Beats austiņas
HTC Sensation XE komplektā ietilpst microSD karte (8GB/ 16GB), kas ļauj saglabāt un paņemt sev līdz tūkstošiem dziesmu. Ekskluzīvajām Beats by Dr. Dre in-ear austiņām ir tālvadības pults, kas ļauj ieslēgt, apturēt vai pārslēgt dziesmas , kā arī atbildēt uz tālruņa zvaniem pat tad, ja telefons atrodas kabatā.

Pieejamība
HTC Sensation XE būs pieejams visā Eiropā septembra beigās.

Saistītie raksti