Datuve :: HTC Corporation izveidojis īpašu sertifikācijas programmu HTC Connect

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 108

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 108

Datuve.lv video
Top.LV

HTC Corporation izveidojis īpašu sertifikācijas programmu HTC Connect

Ievietoja: Antra_F @ 2012.06.29 09:13  

Pasaules līmeņa mobilo ierīču izstrādātājs HTC Corporation izveidojis īpašu sertifikācijas programmu HTC Connect, lai plaša patēriņa elektroierīču ražotājiem piedāvātu iespēju veidot uzlabotus skaņas un vizuālos standartus bezvadu savienojumiem starp HTC mobilajām ierīcēm un citām skaņas un video elektroierīcēm. Lietotājiem tas nodrošinās augstas kvalitātes bezvadu audio un video signāla pārsūtīšanu no viņu HTC ierīcēm uz saderīgajām ierīcēm mājās un automašīnā.

Viedtālruņi ir mainījuši cilvēku mūzikas klausīšanās un video klipu skatīšanās paradumus, nodrošinot iespēju ērti un vienkārši izbaudīt pieejamo multivides saturu tikpat kā jebkurā vietā. Iniciatīva HTC Connect radīta, lai vienkāršotu un piedāvātu pēc iespējas ērtāku mobilo ierīču izmantošanu savienojumā ar citām lietotāja ierīcēm. HTC Connect sertifikācija ievieš jaunus savienojamības standartus partneriem, līdz ar to patērētājiem, kas izmantos ierīces ar HTC Connect sertifikātu, tiks nodrošinātas papildu ērtības, lietojot dažādas savstarpēji savienojamas ierīces. Plānots, ka HTC One sērijas tālruņi saņems HTC Connect sertifikātu līdz ar programmatūras atjauninājumu tuvākajos mēnešos.

„Līdz ar HTC Connect vēlamies mūsu klientiem piedāvāt vienkāršu veidu, kā pārraidīt iecienītos augstas kvalitātes video un audio no mobilajiem tālruņiem uz mājas kinozāli vai auto audio sistēmu. Šis risinājums tapis pateicoties HTC sadarbībai ar vadošajiem elektroierīču ražotājiem”, norāda HTC Corporation produktu attīstības direktors Koudži Kodera (Kouji Kodera). „Mēs esam priecīgi, ka audio un video nozares līderis Pioneer Electronics ir mūsu pirmais sadarbības partneris, kas piedāvās HTC Connect sertificētas ierīces patērētājiem.”

Pioneer Electronics – pirmais HTC Connect partneris

Pioneer Electronics ir pirmais partneris, kas piedāvās HTC Connect sertificētas ierīces. HTC Connect tiks izmantots Pioneer Electronics 2012. gada produktu līnijā, tajā skaitā DLNA audio/ video uztvērējos un bezvadu skaļruņos, nodrošinot ērtu bezvadu audio pārraidīšanu.

„Mēs esam gandarīti par sadarbību ar HTC, dodot nozīmīgu ieguldījumu audio tehnoloģiju attīstībai. Šī iniciatīva lieliski sader ar Pioneer apņemšanos nodrošināt plašākas iespējas viedtālruņu izmantošanai savienojumā ar mājās pieejamajām elektroierīcēm,” norāda Pioneer Electronics mājsaimniecības ierīču nodaļas izpilddirektors Rass Džonstons (Russ Johnston). „Viedtālruņu izmantošana audio un video satura pārraidīšanai ir strauji augoša tendence, un HTC piedāvā patiešām nepieciešamu risinājumu arvien pieaugošajam pieprasījumam tirgū.”

HTC Connect sertifikācija attieksies arī uz citiem Pioneer produktiem nākotnē.

HTC Connect

HTC Connect programma ir viens no HTC inovāciju piemēriem, kas apliecina kompānijas vēlmi sniegt vislabāko iespējamo pieredzi klientiem, paredzot un izstrādājot piedāvājumus rītdienas prasībām. Pirmie HTC Connect sertificētie produkti ir balstīti DLNA tehnoloģijā, bet, programmai attīstoties, sertifikācija tiks piemērota Bluetooth un NFC savienojumiem, bezvadu skaļruņiem, kā arī audio un video ierīcēm automašīnā.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 agree @ 2012.07.14 23:25

baigi labie comenti sanākuši