Datuve :: HTC paziņo cenu jaunajām Vive virtuālajām brillēm Eiropas tirgū

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 103

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 103

Datuve.lv video
Top.LV

HTC paziņo cenu jaunajām Vive virtuālajām brillēm Eiropas tirgū

Ievietoja: OskarsM @ 2016.02.29 21:35  

htcvive

HTC pavisam nesen atklāja, ka Vive virtuālās brilles Amerikas Savienotajās Valstīs maksās 799 ASV dolārus, taču kompānija klusēja un nenosauca cenu citām pasaules valstīm - līdz šai dienai.

Tagad HTC ir paziņojuši, ka Vive Lielbritānijā maksās 689 mārciņas, kamēr Eiropā 899 EUR. Toties Kanādā HTC Vive maksās 1149 dolārus, Japānā - 111 999 jenas, bet Austrālijā - 899 dolārus. Ar cenām citu pasaules valstu tirgos var iepazīties HTC mājas lapā.

Kā redzams, tad cenas dažādos reģionos ir atšķirīgas - ja ASV HTC VR piedāvā pagaidām vienu no zemākajām cenām, tad tikmēr Lielbritānija vērtības ziņā gluži neatpaliek, tāpat kā Europa. Turpretī Ķīnā cena ir krietni augstāka - 6 888 juaņas, kas ir ap 1053 dolāriem, kamēr ASV vien 799 dolāri. Viens no iemesliem, kādēļ ASV cena ir daudz zemāka nekā citās pasaules valstīt - tai nav pievienots nodoklis (sales tax).

Veikt HTC Vive virtuālo briļļu iepriekš pasūtīšanu var jau tagad, bet to izsūtīšana gan tiks uzsākta tikai aprīlī. Nav noslēpums, ka HTC izstrādāja savas virtuālās brilles, sadarbojoties ar Valve, tādējādi tās maksā dārgāk nekā Oculus Rift, turklāt vairāki eksperti uzsver to augsto kvalitāti. Vive komplektā nāk līdzi divi unikāli bezvadu kontrolieri un divas bāzes stacijas, kā arī Vive Link Box un speciālas austiņas.

Jāņem vērā arī tas, ka, lai varētu izmantot HTC Vive, ir nepieciešams arī gana jaudīgs dators, jo HTC rekomendētās minimālās prasības nebūt nav no mazākajām: vismaz Nvidia GTX 970 vai AMD Radeon R9 290 grafiskā karte.

Saistītie raksti