Datuve :: HTC noorganizējis pasaulē pirmo modes fotosesiju brīvajā kritienā

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 85

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 85

Datuve.lv video
Top.LV

HTC noorganizējis pasaulē pirmo modes fotosesiju brīvajā kritienā

Ievietoja: Antra_F @ 2012.11.05 21:07  

Lai prezentētu savu jauno HTC One sēriju, pasaules līmeņa mobilo ierīču izstrādātājs HTC savā jaunākajā kampaņā devis iespēju vienam no HTC faniem ar jauno mobilo tālruni uzņemt pasaulē pirmo modes foto sesiju brīvā kritiena laikā. Neparastās modes skates ietvaros HTC vēlējās pārbaudīt mobilo tālruņu veiktspējas robežas un kameras iespējas, parādot, ka ar to ir iespējams uzņemt lieliskas fotogrāfijas neatkarīgi no apstākļiem.



HTC fans uzņemas galveno lomu foto sesijā

Lai īstenotu ideju par foto sesiju dzīvē, HTC izaicināja fotogrāfu amatieri Niku (Nick Jojola), kurš pirms tam nekad nebija lēcis ar izpletni, uzņemt augstas kvalitātes modes fotogrāfijas ar HTC One mobilo tālruni, krītot ar ātrumu 126 metri stundā. Tā bija ne tikai neaizmirstama personīgā pieredze, bet ļāva radīt pārsteidzošu vidi tālruņa demonstrēšanai.



Neparastā modes skate notika Arizonā, un to filmēja izpletņlēkšanas operators Normans Kents (Norman Kent). Foto sesijā piedalījās pasaules čempione izpletņlēkšanā un modele Roberta Maniko (Roberta Mancino). Iemūžināta saulrietā un rīta blāzmā šī neparastā, radošā kampaņa ir paredzēta, lai parādītu HTC One tālruņa funkcijas, kas vienlaikus ļauj uzņemt gan video, gan fotogrāfijas, kā arī zibenīgo attēla uzņemšanas ātrumu. Gan HTC One X, gan HTC One S ir izaicinājums tradicionālajiem digitālajiem fotoaparātiem, piedāvājot plašu funkciju klāstu, piemēram, iespēju uzņemt augstas kvalitātes fotogrāfijas pat nepietiekama apgaismojuma apstākļos, zibenīgu attēla uzņemšanu, automātisku fokusēšanu, attēlu sērijas uzņemšanas režīmu, kā arī pretgaismas HDR tehnoloģiju un iespējas iegūt attēlus no jau nofilmēta HD video materiāla. Turklāt šīs funkcijas darbojas vienlīdz labi gan ikdienišķos, gan nelabvēlīgos apstākļos.

Brīvais kritiens

Adrenalīna piesātinātajā foto sesijā, kuras laikā tika veikti 35 lēcieni, piedalījās deviņi izpletņlēcēji, tostarp fotogrāfs amatieris. Izpletņlēcēju vidū bija arī augstās modes fotogrāfu komandas eksperti, piemēram, apgaismojuma speciālisti, grimētāji un izpletņlēcēji ar dūmu ierīcēm, lai radītu profesionālu fotosesiju 3,6 kilometru augstumā virs zemes.

Mode

Radošā pasākuma stilu veidoja LA Times stiliste Heilija Atkina (Hayley Atkin), kura ieģērba modeli Robertu tērpā, ko radījis Martins Izkjerdo (Martin Izquierdo, pazīstams kā vairāku Holivudas tērpu, tostarp jaunākā Zirnekļcilvēka tērpa, autors). Šoreiz M.Izkjerdo radīja futūristiski starojošu piegulošu tērpu, kas sastāvēja no 75 atsevišķām organiskā stikla plāksnēm, un skaistu ar rokām šūtu žaketi ar simtiem spīdīgu spalvu, kas piemērota spēcīga vēja apstākļiem. Tērpu papildināja Giuseppe Zanotti augstpapēžu kurpes. Matu un grima meistars Ādams Brušads (Adam Breuchaud) bija atbildīgs par to, lai grims izturētu kritienu no 3,6 kilometru augstuma ar ātrumu 126 metri stundā. Modelei viņš izvēlējās atpakaļ atglaustu zirgasti, dramatiskas tumšas acis un gaišas krāsas lūpām.



Radošo kampaņu radījusi starptautiskā reklāmas aģentūra Mother; režisore Sāra Danlopa (Sara Dunlop) no Rattling Stick Productions.


Saistītie raksti