Datuve :: HTC atzīts par 2011. gada mobilo ierīču ražotāju, apsteidzot Samsung un Apple

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 77

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 77

Datuve.lv video
Top.LV

HTC atzīts par 2011. gada mobilo ierīču ražotāju, apsteidzot Samsung un Apple

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.02.17 20:35  

Pasaules mēroga viedtālruņu ražotājs HTC Corporation (HTC), šonedēļ saņēma prestižāko no telekomunikāciju tehnoloģiju nozares apbalvojumiem – „2011. gada mobilo ierīču ražotājs”, ko pasniedza GSM Asociācija, „Global Mobile Awards” balvu pasniegšanas ceremonijā, Mobile World Congress izstādes ietvaros, Barselonā. HTC pagājušais gads bijis īpaši nozīmīgs, piedāvājot lietotājiem plašu viedtālruņu klāstu, tai skaitā HTC Desire. Prestižajā nominācijā kā finālisti tika nominēti arī Samsung un Apple.

“Global Mobile Awards saņemtā atzinība ir īpaši iedvesmojoša, jo 2010. gads HTC ir bijis notikumiem un produktiem bagāts. Tūkstošiem HTC darbinieku ik dienu strādā, lai radītu inovatīvus viedtālruņus, kas apmierina ikviena lietotāja vēlmes, tāpēc šī balva kalpo kā mēraukla mūsu darbinieku degsmei un centībai,” komentē HTC Coporation izpilddirektors Pīters Ču. “Tāpat šī balva pienākas arī tiem desmitiem miljonu klientu visā pasaulē, kuri ik dienas izmanto mūsu tālruņus un iedvesmo mūs radīt aizvien jaunas un inovatīvas tehnoloģijas. Esam patiesi gandarīti un sakām vissirsnīgāko paldies visiem šiem cilvēkiem, partneriem un HTC ģimenei visā pasaulē.”


“HTC ir iekarojis un radījis savu tirgus nišu praktiski no nulles, izmantojot jaunu zīmola un mārketinga pieeju, kā arī spēcīgu, plaša spektra ierīču piedāvājumu. Vēl būtiskāk – HTC sevi ir pierādījis kā ārkārtīgi populāru un ilgtspējīgu tālruņu ražotāju. Papildinot augstākminēto ar lielisku komunikāciju un labu klientu servisu, šis ir pelnīts apbalvojums,” komentē GSM Asociācijas tiesnešu žūrija.

Arī pērn HTC saņēma balvu par HTC Hero tālruni kategorijā “2010. gada labākais tālrunis”.

Par GSM Asociācijas balvas piešķiršanu lemj tiesnešu žūrija, kuras sastāvā ietilpst nozares analītiķi, konsultanti, mobilie operatori, kā arī citi nozares speciālisti un līderi. Vairāk informācijas par 2011. gada GSM Asociācijas “Global Mobile Awards” atrodama http://www.globalmobileawards.com

Uzziņai:
GSM asociācija pārstāv pasaules lielākās mobilo sakaru sistēmas uzņēmumus, kuru pakalpojumus izmanto vairāk miljoniem patērētāju 219 valstīs. GSM asociācija aptver aptuveni 800 pasaules mobilo sakaru operatorus un vairāk nekā 200 uzņēmumus, kas darbojas mobilo pakalpojumu ekosistēmā – programmatūras izstrādātājus, interneta uzņēmumus, mediju organizācijas u.c.

HTC Corporation (HTC) ir viens no straujāk augošajiem uzņēmumiem mobilo telefonu nozarē un Taivānas fondu biržā kotējas ar kodu 2498. HTC ražo inovatīvus viedtālruņus, kas ir piemērojami ikviena cilvēka dzīves stilam un vajadzībām. Lai uzzinātu vairāk par HTC, apmeklējiet uzņēmuma oficiālo interneta vietni www.htc.com

Saistītie raksti

Komentāri

#1 ddd2 @ 2011.02.18 09:32

še jums ābolēdāji! :) nezināju ka samsuing vispār skaitās kautkādos tur topos, tff. :) no-kia (micro-kia) vairs vispār nefigurē - bay bay! :)
ja ir hp printeri un citi printeri, tad tagad būs htc telefoni un citi telefoni! lai dzīvo un plaukst htc kas spēja izkārpīties no aizkulisēm priekšplānā uzliekot lielo mīksto pat ābolam kas spārdās visu laiku galotnē ar lepniem izlecieniem un miljardiem reklāmās.

#2 MacPro @ 2011.02.18 10:22

Pareizāk būtu - Abols uzliek miksto parejiem :D

'Apple iPhone 4' iegūst "Labākās Mobilās Ierīces" balvu 'MWC'

Tas, ka Kupertino sev ierastā manierē ignorē "pārējās pasaules" lielākās izstādes, kā CES un MWC, tajās nepiedaloties, nav bijs par šķērsli žūrijai nominēt Apple iPhone 4 par labāko mobilo ierīci pasaulē.

Žūrijas verdikts: "Lielisks ekrāns, izaicinošs dizains, fantastiski materiāli un fenomenāla ekosistēma aplikāciju izstrādātājiem". Principā, tā arī ir  neko piebilstst.

#3 Gestapo @ 2011.02.18 10:50

ddd2 rakstīja:

še jums ābolēdāji! :) nezināju ka samsuing vispār skaitās kautkādos tur topos, tff. :) no-kia (micro-kia) vairs vispār nefigurē - bay bay! :)
ja ir hp printeri un citi printeri, tad tagad būs htc telefoni un citi telefoni! lai dzīvo un plaukst htc kas spēja izkārpīties no aizkulisēm priekšplānā uzliekot lielo mīksto pat ābolam kas spārdās visu laiku galotnē ar lepniem izlecieniem un miljardiem reklāmās.

Tikai un vienīgi Android's ir pacēlis HTC un daudzus citus brendus saulītē. Nebūtu Androida, tad es šobrīd nelietotu savu HTC Desire... visticamāk tas būtu iPhone.

#4 ddd2 @ 2011.02.18 12:15

priekrītu, bez androīda htc nebūtu nekas, pareizāk - nezinma kas būtu. savukārt, bez iphona nebūtu iespējams nemaz androīda.
bet jāatzīst, ka htc kvalitāte vienmēr bijusi līmenī, domāju tieši pašam dzelzim un tagad kopā ar androīdu, kopā ar google htc ir ticis pavisam saulītē.
tas ka ifons iegūst balvas, tas nebūt nenozīmē ka tas ir ūber :) jums vienmēr patīk ivsas tās filmas kas iegūst kritiķu max vērtējumu? spējat izbaudīt un priecāties par "gudrajām" filmām ko rāda sāurā lokā tikai "zinošai" publikai? ne tak!
tad nu androīds + htc dod iespēju parastiem ļautiņiem kas grib izjust brīvību to ar dabuj, kamēr ar iphone draudzējas tik specifiska publika kam ir amzsvarīga brīvība, bet apmierina brends un tās funkcijas ko piedāvā, kā arī $ netrūkst lai pirktu dārgu devaisu un aplikācijas nelētas.

#5 vegee @ 2011.02.21 10:40

MacPro rakstīja:

"Lielisks ekrāns, izaicinošs dizains, fantastiski materiāli un fenomenāla ekosistēma aplikāciju izstrādātājiem"

Ja vards "fenomenala" laikam labi noraksturo apple app tirgu. Un to cik tas ir slikts un nepateicigs izstradatajiem.