Datuve :: HTC Vive virtuālās brilles varēs iepriekšpasūtīt jau pavisam drīz

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 97

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 97

Datuve.lv video
Top.LV

HTC Vive virtuālās brilles varēs iepriekšpasūtīt jau pavisam drīz

Ievietoja: OskarsM @ 2016.01.23 22:05  

htcvirtualasbrilles

Kā stāsta HTC vadība Čera Vanga (Cher Wang), tad "HTC" savas virtuālās brilles "Vive" ļaus pircējiem iepriekšpasūtīt jau no 29.februāra.

Vanga "The Telegraph" izteicās, ka kompānija vairāk pievērsīs uzmanību virtuālajai realitātei (VR) nekā viedtālruņiem. Vanga atzīst, ka gudrie viedtālruņi mūsdienās ir ļoti svarīgs produkts, taču virtuālā realitāte, kas pēdējā laikā kļūst ļoti populārs izklaides industrijā - ir vēl nozīmīgāka.

"Vive" virtuālās brilles tiek izstrādātas sadarbībā ar spēļu izstrādātājiem "Valve", kas rūpējas par tā dizainu un darbību. "Vive" pārdošanā nonāks jau šā gada aprīlī, un tā konkurēs ar Facebook "Oculus Rift" un Sony - PlayStation VR virtuālajām brilles tehnoloģijām, kurus arī ir plānots izdot jau šogad.

Pagaidām nav zināma precīza cena, cik tad varētu šāds produkts maksāt, taču esot it kā nopludināta informācija par to, ka "Oculus Rift" virtuālās brilles varētu maksāt aptuveni 500 mārciņas (aptuveni 650 Eiro), kamēr Sony PlayStation VR 546 mārciņas (aptuveni 728 Eiro).

Saistītie raksti