Datuve :: Kritiķi apgalvo, ka Oculus Rift piedāvā labāko VR

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 64

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 64

Datuve.lv video
Top.LV

Kritiķi apgalvo, ka Oculus Rift piedāvā labāko VR

Ievietoja: OskarsM @ 2016.04.04 22:00  

oculusrift

Nesen daži kritiķi, kuri ir vērtējuši Oculus Rift virtuālās brilles, slavēja tās sistēmas potenciālu, uzsverot to kā vienas no labākajām virtuālās realitātes brillēm, kas nodrošinot lielisku pieredzi. Bet tanī pašā laikā tika norādīts arī uz dažiem trūkumiem.

Virtuālās brilles ir strukturāli labi izstrādātas, bez tam tās ir ļoti izturīgas, taču kā vienu no Oculus Rift trūkumiem ir jāmin to cena - 600 ASV dolāru. Tāpat arī jāņem vērā fakts, ka tām nepieciešams samērā jaudīgs dators, lai vispār Oculus Rift darbotos.

"Tāpat kā ar jebkuru jaunu tehnoloģijas sasniegumu - tai ir liels potenciāls mainīt pasauli. Bet jāatzīst, ka pašlaik šādā agrīnajā stadijā daļa pircēju nevarēs atļauties iegādāties šāda veida produktus", tā rakstīja Devindra Hardawar kompānija Endgadged žurnālam.

Kā jau tas ierasts, cenas ar laiku samazināsies un pati produkta kvalitāte laika gaitā uzlabosies, taču nākotnē var palikt viena vienīga problēma - fakts, ka VR pieprasa jaudīgu aparatūru, lai nodrošinātu virtuālās realitātes pieredzi.

"Kad pirmo reizi sev uz galvas uzliksiet Oculus Rift virtuālās brilles, Jūs būsiet tālu no apziņas, ka tiešām Jums galvā ir šī aparatūra. Tās ir savā ziņā ērtas, bet tajā pašā laikā saglabājas sajūta, ka galvā ir uzmaukta ķivere", tā izteicās viens no videospēļu portāla Gamespot pārstāvjiem Pīters Brauns (Peter Brown).

Saistītie raksti