Datuve :: Kompānija Apple atkal atlikusi iPhone 4 baltās versijas tirdzniecību

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 85

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 85

Datuve.lv video
Top.LV

Kompānija Apple atkal atlikusi iPhone 4 baltās versijas tirdzniecību

Ievietoja: Andrei @ 2010.11.04 12:36  

Slavenā kompānija jau trešo reizi atlikusi iPhone 4 baltās versijas izlaišanu tirgū. Šoreiz pārdošanas sākums tika atlikts līdz nākamā gada pavasarim.

Atlikšanu galvenais iemesls ir tas, ka izstrādātāji nespēj sasniegt baltās krāsas vienmērību. Zinot, cik nopietna ir Apple attieksme pret savu produktu dizainu, var secināt, ka problēma patiešām tāda arī ir. Bet daži analītiķi runā arī par to, ka kompānijai ir arī citi iemesli izlaišanas atlikšanai.

Atgādināsim, ka jaunais iPhone 4 tika piedāvāts publikai jūnija beigās, bet baltajai versijai bija jāparādās veikalos mēnesi vēlāk. Bet uzreiz pēc pārdošanas sākuma telefonam tika atklātas nopietnas problēmas, tādas kā slikta signāla uztveršana noteiktos apstākļos un trausls stikls uz aizmugurējā vāciņa. Savācot visus faktus kopā, nevajag izslēgt arī iespējamību, ka Apple inženieri vēlas novērst visus “melnā” Apple trūkumus.



Neskatoties uz visām problēmām ar jauno telefonu, iPhone4 pārdošanas pārspēj visus kompānijas rekordus. Salīdzinājumā ar pagājušo gadu realizēto ierīču skaits divkāršojās.

Kā avots izmantota Webplanet.de.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 kristaaaps @ 2010.11.04 16:10

Protams kad citi iemesli! - Šis iemesls saucās mārketinga stratēgīja(tagat visiem ir melnais iznaks baltais visiem vajadzes balto tatad katrs pircejs atkal atdos 400LS no sava maka apple kompanijai) tad vasarā iznaks 4GS un atkal jūs zombiji dosiet apple 400LS....

Kā cilvēki var būt tik stulbi lietot šo mēslu?!?(pēc pieredzes saku) Ir izmeiģinats un manās rokās vismaz HTC Desire HD strādaja vismaz 2x ātrāk un patika daudz labak un jutos brīvāks, ar apple Ip4 likās ka pa tiem 400LS būtu nopircis 2 funkcijas pa brīvu - zvanīšanas un sms funkcijas un tur vel pāris basic funkcijas bet visu pārējo - maksā mums vel!

Manās acīs Iphone vēljoprojām ir viens liels mārketinga triks uz ko apple iedzīvojas...

#2 ElectroniC @ 2010.11.04 17:50

Nesmuki ir ražot tehniku ar defektiem un stāstīt ka tu vienkārši nemāki pareizi turēt.... Tā kā priekšstats par visu kompāniju manās acīs jau stipri pabojāts.
Bet nu vairumam Apple lietotājiem jau vienalga, pirks visu ko šie saražos :D
Un vēl tas 5x uzcenojums par ābola logo...

#3 iPhone @ 2010.11.04 18:52

#1
Ko tu vari dirst, iPhone 4 ir labākais kas var būt pieejams. Nekādas problēmas vispār nav bijušas. Atmosties. Tās problēmas ar antenu ne reizi neesmu izjutis.
Neviens cilvēkus nespiež ar varu pirkt to ko nevar atļauties.
Neviens nemaksā par logo, maksā par kvalitāti.
Tik pat labi var salīdzināt jebkuru preci. Automašīnas, elektroierīces utt.

#4 R @ 2010.11.04 21:59

kad vienreiz beigsies ta tuksha dirshana par apple kvalitati - ka HTC ta Apple razho savus brinumus f Kjina kur kvalitates kontrole nav augstakaja pilotazha - tobish hardweriski var teikt ka salikti vienados apstaklos - jautajums ir aktuals par softu kas griezas uz minetajiem dzelziem - Apple tas ir zem jebkuras normalas kritikas, kaast naudu par jebko kas nav zvanit vai sms. Pieminetajam HTC virsu stav MS kas ari nav sliktakais variants salidzinajuma ar Apple vai ari Androids kas ir pilnigs kickass open source. B un nevajag tikai d ka ja cilveks kautko var atljauties vairak ka pareja masa ka no taa - tipa zila gaisa - rodas kautkada augstaka kvalitate produktam - da nu - tak neesat naivi :D

#5 ddd2 @ 2010.11.05 08:20

man ir aizdomas ka LV rinda ir vismaz 2x lielāka uz HTC DEsire nekā uz šamo ābol uzpūteni! tik, man atkal aizdomas, ka visi ';sito faktu noklusēs lai turpinātu uzturēt kultu ar nosaukumu ābols un ka visi to grib un neko citu! :D

#6 Taa ir @ 2010.11.05 12:16

To: kristaaaps - nožēlojamas gaudas par citu izvēli, mārketinga un pārdošanas ģēnijs diez vai būsi!
To:R Laikam Apple un HTC izmnanto vienu līgumu un kvalitātes standartus, tā es secinu pēc tevis teiktā. Es gan, naivais, iedomājos, ka slēdzot līgumu ar ķīnu, maksājot viņiem tomēr prasu savas izvēlētas garantijas un kvalitāti.

#7 Box WWW @ 2010.11.05 15:09

#6 da labi - dzelzis nav tas par ko cilveki te cepjas - bet reali softs kas uz ta griezhas - nu par to jau te runa gadiem - kada software politika ir Apple un kada Android :)

#8 Gestapo @ 2010.11.05 19:44

Lietoju Androidu jau gandrīz gadu, bet pirms tam lietoju iPhone kādus gadus 3.
Pēc manām domām, abi ir vienā plauktā liekami. Starpība ko redzu starp iOS un Androidu ir, ka iOS atšķiribā no Androida neatbalsta zagšanu. Uz neatlauzsta iPhone nekad neuzliksi zagtās applikācijas no torrentiem, bet uz Androida viņas var krāmēt virsū uz nebēdu.

#9 WHoCares @ 2010.11.07 08:56

ja tu ienīsti iPhone, tad
A) Tev ir android tālrunis, līdz ar to pieaug lojalitāte šim OS un tālrunim
B) Tu nevari atļauties ne iPhone, nedz arī citus Apple produktus.
C) Tev nepatīk Steve Jobs politika.
D) Tev nepatīk, ka par apple produktiem jāpārmaksā

Manā gadījumā es iPhone neienīstu un nefanoju par android, jo tas ir debīli un man ir citas lietas ko darīt. Mājās stāv iPod, kam arī ir iOS un tā ir viena faking laba un vienkārša operētājsistēma. Tagad grasos pirkt Android- Samsung Galaxy S un paspēlēties ar to.

Būtībā nav skarīgi ko tu lieto, ka tik pašam patīk. Kāds grib amksāt par iPhone un justies "īpašs' - lūdzu. Jāds grib pirkt android un justies '''ģēnijs'- arī laipni :D

#10 WHoCares @ 2010.11.07 08:59

bet atzīstiet, ja jūs gaidat šitik ilgi, lai tikai iegūtu citas krāsas iphone telefonu, jūs esat idiots mister :D

#11 Damn @ 2010.11.08 19:15

Varu derēt, ka tiem iPhone nolicējiem ir vēl īsāks metamais par tiem, kuri par iPhone fano, jo viņi (vairums) NEKO nesajēdz no tirgus!

#12 Damn @ 2010.11.08 19:15

Un vispār nesaprotu - ko var līst citu cilvēku makos?