Datuve :: Facebook izlaidīs divus viedtelefonus

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 71

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 71

Datuve.lv video
Top.LV

Facebook izlaidīs divus viedtelefonus

Ievietoja: Andrei @ 2010.09.25 01:21  

Facebook kopā ar britu mobilo ierīču ražotāju INQ Mobile izstrādās divus viedtelefonus, kuri ir integrēti ar sociālā tīkla servisiem.

Nākamajā gadā Facebook izlaidīs divus viedtelefonus, ziņo Reuters ar atsauci uz informācijas aģentūru Bloomberg. Facebook ierīču izstrādi īstenos kopā ar britu kompāniju - mobilo ierīču ražotāju INQ Mobile Ltd. Viedtelefoni, iespējams, tiks pārdoti kopā ar mobila operatora AT&T līgumu.

Avots kompānijā AT&T (otrais lielākais telekomunikāciju pakalpojumu piegādātājs ASV) apstiprināja aģentūrai Bloomberg pārrunu faktu ar Facebook, tomēr paziņoja, ka kompānija apdomā piedāvājumu un nekādas citas vienošanās pagaidām nav noslēgtas. Facebook viedtelefoni Eiropā pārdošanā parādīsies 2011.gada pirmajā pusē, bet ASV - otrajā pusē.

Informācija par to, ka Facebook izlaidīs viedtelfonu, parādījās masu medijos dažas dienas ātrāk, bet Facebook pārstāvis Džeimijs Šepflins (Jaime Schopflin) atsauca šīs ziņas. Tomēr, Šepflins atzīmēja, ka Facebook esošie projekti paredz «ciešāku integrāciju ar dažiem «mobilo ierīču» ražotājiem». INQ Mobile atrodas Londonā un ir Honkongas Hutchison Whampoa Limited meitas kompānija.

Turklāt, kļuva zināms, ka Facebook dibinātājs Marks Cukerbergs tagad ir kļuvis bagātāks, kā Stivss Džobs, kas nodibināja Apple, visdārgāko IT kompāniju šodien. Kā ziņo Forbes, pasaules visbagātāko cilvēku vidū Cukerbergs aizņem 35. vietu ar $6,9 miljrd. īpašumu. Uzņēmēja īpašuma pieaugums ir skaidrojams ar Facebook vērtējumu līdz $23 miljrd., kompānijai Elevation Partners iegādājoties nelielu akciju paketi.

Kā avots izmantotas Bloomberg, Inqmobile.com un Reuters.

Saistītie raksti