Datuve :: Android aplikācijas futbola faniem

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 81

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 81

Datuve.lv video
Top.LV

Android aplikācijas futbola faniem

Ievietoja: daunte @ 2010.06.13 16:47  

Šobrīd visur daudz tiek runāts par Pasaules Kausu Futbolā, pat Google un draugiem.lv savas sākuma lapas ir pielāgojuši šim notikumam. Protams, ka arī programmētāji nesnauž un ir izveidojuši vairākas aplikācijas viedtelefoniem. Šoreiz neliels ieskats divās labākajās (ja ne labākajās, tad vismaz populārākajās) no Android aplikācijām, kas ļauj futbola faniem ērti sekot visiem jaunumiem. Protams, izvēles klāsts ir gana plašs, un vairāk vai mazāk funkcijas ir starp aplikācijām sakrīt. Atšķirība, galvenokārt, ir pārskatāmībā un lietošanas ērtumā.

World DroidCup



Šī aplikācija pašlaik ir vispopulārākā no visām FIFA Pasaules kausam veltītajām. Tai ir ļoti daudzas funkcijas, kas izskaidro tās popularitāti. Lietotājs var redzēt sarakstus, kas ar ko spēlēs, sacensību koku un rezultātus. Papildus ir arī funkcija, kas ļauj atjaunināties tiešsaistē, lai tiktu savlaicīgi saņemti jaunumi par gūtajiem vārtiem.

Viena no labākajām aplikācijas funkcijām ir karte, kas parāda, kur tiks spēlēta katra no spēlēm, un lietotājam tiek piedāvāta arī vispārīga informācija par katru no stadioniem.


2010 World Cup



Kamēr aplikācijas nosaukums ir visai pliekans un neinteresants, pati aplikācija starp pārējām izceļas kā visniansētākā. Aplikācijas kalendārs ir ļoti niansēts, katram datumam klāt ir kāda informācija un tas ir ļoti ērti pārskatāms. neliels mīnuss šai aplikācijai ir 3 burtu abreviatūras izmantošana - netiek rakstīti pilni valstu nosaukumi. Lai arī man zināmajiem cilvēkiem tas problēmas nesagādātu, ārzemju futbola fani sūdzas par problēmām un neērtībām.
Arī šī aplikācija piedāvā atjaunināšanās funkciju.



Raksta avots: Mashed

Saistītie raksti

Komentāri

#1 boring1 @ 2010.06.13 17:46

kuru interesē futbols, vēl jo mazāk futbola aplikācijas

#2 Box WWW @ 2010.06.13 18:05

boring1 da kam vispar intrese tava smaka te

#3 guru_pitka @ 2010.06.14 15:36

Paldies, World DroidCup patiešām ir ļoti ērts :)

#4 al @ 2010.06.14 17:40

a ko par iphone aplikaciju nenoreklameji? :D

#5 YX @ 2010.06.15 09:16

Grūti jau spriest pēc dažām bildēm un 2 teikumiem teksta, bet izskatās, ka Android lietotāji ir pamatīgi apdalīti, jo uz iPhone ir krienti labākas aplikācijas (piemēram, Telegraph World Cup).