Datuve :: MSI piedāvā datoru ar 3D skārienjutīgo ekranu

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 99

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 99

Datuve.lv video
Top.LV

MSI piedāvā datoru ar 3D skārienjutīgo ekranu

Ievietoja: daunte @ 2010.02.24 11:18  

Micro-Star International (MSI) plāno pasaulei parādīt savu jaunu all-in-one (viss vienā) datoru ar 24 collu skārienjutīgo ekrānu Cebit elektronikas šovā nākamajā nedēļā. Dators ir veidots tiem cilvēkiem, kam patīk 3D spēles un filmas (kā piemēram Avatar).

Ierīces, kas izskatās kā vienkāršs datora monitors un tastatūra, bet pārējās datora sastāvdaļas ir iebūvētas monitorā, cena jūnija mēnesī, kad tā tiks piedāvāta pasaules tirgū, būs aptuveni 2000 EUR jeb 1400 Ls. Protams, uzņēmums piedāvās datoru ar dažādiem tehniskajiem parametriem, lai piedāvātu šo datoru arī par zemākām cenām.

“Lielais 120Hz LED displejs piedāvā Full HD augstās izšķirtspējas attēlu un nāk komplektā ar speciālajām brillēm, kas ļauj redzēt 3D efektus,” presei stāstīja MSI pārstāvis. Tā komplektācijā ir arī 10w strong-bass skaļrunīši un jaudīgs Intel Core i7 mikroprocesors.

Televizori ar lieliem 3D ekrāniem bija ļoti populāri Elektronikas šovā Las Vegasā pagājušajā mēnesī, bet pēc analītiķu domām šo televizoru augstās cenas (aptuveni 4000 USD), kā arī nepieciešamība valkāt ne īpaši ērtās brilles varētu uz kādu laiku atturēt cilvēkus no šādu ierīču pirkšanas. Vismaz šogad masveida 3D televizoru pirkšana neesot sagaidāma.

Šobrīd MSI arī strādā pie sava jaunā planšetdatora, kas varētu sacensties ar Apple iPad. MSI pārstāvji atteicās sniegt sīkākus komentārus par šo ierīci, bet pieļāva iespēju, ka planšetdators varētu tikt atrādīts gaidāmajā Cebit izstādē Hanoverē (Vācijā) no 2. līdz 6. martam.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 wolfinj @ 2010.02.24 22:10

kāpēc tiek teikts "Šobrīd MSI arī strādā pie sava jaunā planšetdatora, kas varētu sacensties ar Apple iPad" ja ipads ne tuvu nav nekas līdzīgs datoram. prosta ipods ar lielāku ekrānu...

#2 manpohui @ 2010.02.25 16:01

psc 4000usd par 3D krutu televžoru, sal'dzinot ka pie viņiem vidējā alga ir apmēram 3500 USD tad tas pilnīgi nekas nav kā mums alga 300ls un parasts liels televizors jau 2000ls tas irpilnīgi debīli salīdzinot ar ūsu cenām un algām pie amerikāņiem tam vajadzētu maksāt 40000 usd gribētu redzēt ko tad viņi teiktu