Datuve :: Sony Ericsson nesteidzas radīt tālruni ar Android operētājsistēmu

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 57

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 57

Datuve.lv video
Top.LV

Sony Ericsson nesteidzas radīt tālruni ar Android operētājsistēmu

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2009.04.20 20:23  

Mobilo tālruņu ražotājs Sony Ericsson joprojām vērtē Google mobilo operētājsistēmu. Uzņēmums ir apstiprinājis, ka Android attīstības plāni tiek virzīti uz priekšu, taču netiek steidzināta ar šo operētājsistēmu aprīkotas ierīces radīšana.

Lai gan vairāki uzņēmumi, tajā skaitā HTC, ir paziņojuši par tālruņiem, kuros ir Android operētājsistēma, nesen izskanējušie komentāri no Sony Ericsson vadītāja Hideki Komiyama puses liecina par to, ka uzņēmums vēl nogaida. Uzņēmums pirmo reizi paziņoja par saviem plāniem izmantot Android operētājsistēmu pagājušā gada decembrī, kad tas pievienojās Open Handset Alliance.


Tajā laikā Sony Ericsson attīstības nodaļas vadītājs Rikko Sakaguchi paziņoja: „Mūsu uzņēmums ir priecīgs paziņot, ka esam pievienojušies Open Handset Alliance un apstiprinām savus nodomus izveidot mobilo tālruni ar Android operētājsistēmu. Sony Ericsson atbalsta atvērtā koda operētājsistēmas un mēs ceram, ka Open Handset Alliance piedāvās lielisku iespēju jaunai un unikālai lietotāju pieredzei, kādu var sniegt tikai Sony Ericsson.”

Taču pagājušonedēļ intervijā Komiyama žurnālistiem paziņoja, ka uzņēmums turpina pētīt operētājsistēmu un vēl nav gatavi laist klajā ar to aprīkotu ierīci. „Android nepieciešama liela attīstība un daudz testēšanas, kā arī piekrišana no klientu puses,” viņš saka. „Raugoties nākotnē, mūsu skatījumā šī ir viena no svarīgākajām operētājsistēmām, par to nav šaubu. Lielāko uzmanību mēs pievēršam tam, kā varam atšķirties no konkurentiem, izmantojot to pašu operētājsistēmu.”

Raksta avots - Vnunet

Saistītie raksti

Komentāri

#1 jurisQWERz @ 2009.04.20 21:39

Vismaz kāds kaut ko kārtīgi pārbauda pirms izmantot to telefonos. Pēc tā var arī secināt ka kaut kas jau vel īsti nav kārtībā ar to operētājsistēmu.

#2 Onyxx WWW @ 2009.04.21 23:01

1# nejau viņiem būtu problēmas ar o-sistēmu,lai gan to izslēgt,protams nevar.
Problēma, ja tā to var nosaukt ir mārketingā.jeb kurš-kura firma pārdos tagadējo produkciju,nafig viņiem tagadējo kvotu norakstīt?pārdos šo-ieviesīs nākamo,tas būtu šo. Visa pamatā ir peļņa,viss. Krāsaino ekrānu un mp3 melodijas sen jau kā varēja ieviest,bet cilvēks jau nav muļķis, viņs visu ieviesīs pamazām..uzvārīsie pakāpeniski. Muļķis,diemžēl ir patērētājs,kuram grūti pagaidīt.

#3 /dev/ibio @ 2009.04.27 11:25

blja, tie kunjas beerni vispaar vareetu beigt bojaat mobile tirgu